Home Vijesti Brak im je bio pakao do trenutka: Biljanina sestra otkrila šta je...

Brak im je bio pakao do trenutka: Biljanina sestra otkrila šta je prethodilo zločinu u Trnjanu

839
0

“Ako je moja sestra to učinila, ona je stvarno monstrum i ja ću je se javno odreći! Onda to nije moja sestra koju ja poznajem i ne želim takvu osobu za svoju sestru. Biljana i Ivan su puno propatili u braku, on ju je tukao i bojala ga se.” .

To je za Kurir ispričala Verica Antanasijević, sestra Biljane Stojanović iz Leskovca, koja je, kako se sumnja, izvršila samoubojstvo, nakon čega je u istoj prostoriji pronađeno tijelo njenog supruga Ivana zabetonirano u zid. Zanimljivo je da je rodbina tri godine živjela u uvjerenju da je Ivan na radu u Rusiji, jer im je Biljana stalno govorila da se sa suprugom čuju telefonom!

– Njihov brak je bio jedan veliki pakao dok se nije rodio sin. Prvo se rodila jedna kći, a zatim druga. Tukao je i mučio. Često je bio pijan ispred dućana. Nakon što se sin rodio, situacija se popravila – ispričala je sestra za Kurir i dodala:

– Osim maltretiranja, doživljavala je stalne prijetnje. Ivan je bio u lovu i imao je puške pa ga se bojala. Slabo smo se viđali, jer on je živio u nekom svom svijetu, ja i ja, i mrzim hvalisanje i bahatost.

Objašnjava da su svi bili protiv toga da Ivan ide raditi u Rusiju, jer su zbog rada u inozemstvu preživjeli jednu obiteljsku dramu.

– Moj muž je također otišao u Rusiju raditi. Nikad se nije vratio, ostao je tamo i dobio sina sa ženom. Kad smo čuli da Ivan želi ići, svi smo bili protiv, pogotovo otac jer on zna kroz što sam prošla – objašnjava Verica i dodaje:

– Sestra je neko vrijeme podizala novac iz banke u koju je slao, a onda su krenula čudna događanja. Rekla mi je da ne može podići novac zbog kartice koje se oprala.

Sestra kaže da su se svi nadali i željno iščekivali Ivanov dolazak iz inozemstva.

– Rekla nam je da Ivan dolazi i svi ga očekujemo. Rekla je da će doći u srijedu. Navečer, jedan sat iza ponoći, izašla je i otišla po Ivana da se nađemo na mostu, a sinu je ostavila telefon da se igra – kaže Verica Antanasijević i napominje:

– Rekla je kćeri da se vraća sutra. Budući da se nije pojavila, kćer je uhvatila panika. Nikome se nije javljala, mislili smo da je to zbog samostana, ali tamo je korištenje telefona dopušteno.

Opisala je kako su došli do tijela njezine sestre.

– Aleksandar Lazarević je nazvao mog rođaka, navodno, da se dogovorimo oko branja malina. Tada joj je počeo govoriti da mora biti jaka za mlađeg brata i da će morati paziti na njega. Zatim je rekao da uđeš u sobu tamo, prva vrata desno i tamo će je naći. Tamo smo pronašli Biljanino tijelo – kaže Verica i nastavlja:

– Kako je znao da je tijelo tamo, nikome nije jasno. Ona mu je to navodno rekla i najavila, ali ako je znao, zašto nikome nije rekao, zašto je nije pokušao spriječiti i pozvao nadležne.

Objašnjava da mlađu djecu čuva, a da starija kći ne izlazi iz kuće.

– Kći odbija izaći iz kuće i vjerojatno očekuje da se otac pojavi – kaže Verica.

Navodi da nije znala ima li njezina sestra ikakvih problema te da se nikada nije žalila.

– Nikada se ni na što žalila. Imala je financijskih problema do prije par mjeseci, ali kada smo saznali da Ivan uskoro dolazi, očekivali smo da će se sve riješiti kad se on vrati. Ima troje djece, školarce, svakom je pružila sve i više nego što je mogla.

Verica Antanasijević je rekla da je tijelo koje se nalazilo u pomoćnoj prostoriji bilo prepolovljeno.

– Ne znamo čije je tijelo, poslano je na obdukciju i uzet je bris Ivanovoj majci. Čekamo rezultate – navela je.

Previous articleU Gorskom kotaru grom iz ‘vedra neba’ pogodio i usmrtio kravu Milku!
Next articleMatej Mitrović potpisuje za Rijeku! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here