Home Sport ‘Brat je umro preda mnom, otac ni suzu nije pustio, a sutradan…’:...

‘Brat je umro preda mnom, otac ni suzu nije pustio, a sutradan…’: Životna ispovijest Zlatana Ibrahimovića

165
0

Od Zlatana Ibrahimovića smo navikli slušati kako je u svemu najbolji, no sada je u razgovoru za list Corriere della Sera progovorio o najtužnijem razdoblju u svom životu.

Riječ je o smrti njegovog brata Sapka prije sedam godina. Otkrio je i kako se u tim trenucima osjećao njegov otac Šefik.

– Već u školi sam bio drugačiji. Ja sam tamne puti, a svi ostali su plavi. Kad je moj brat Sapku umro od leukemije, bio sam tamo. Prestao je disati preda mnom. Sahranili smo ga po muslimanskim običajima. Moj otac nije pustio suzu. Sutradan je otišao na groblje i plakao od jutra do večeri. Sam – rekao je Zlatan koji je djetinjstvo proveo u Švedskoj.

– Ne vjerujem u Boga, nego samo u sebe. Tako sam naučio mržnju prema sebi pretvoriti u oružje – rekao je.

Pričao je i o dvoboju s Romeluom Lukakuom te što se zapravo dogodilo na milanskom derbiju kada su se dva velikana žestoko sukobila.

– Prvo se posvađao s Romagnolijem, a potom sa Salemakersom. Reagirao sam kako bih zaštitio svoje suigrače, a onda me počeo osobno vrijeđati. Da šokiram čovjeka, a bili smo suigrači u Unitedu.

– Lukaku ima veliki ego, uvjeren je da je svjetska klasa i stvarno je jak. Ali ja sam odrastao u getu i kad mi netko priđe uzdignute glave stavio sam ga na njegovo mjesto. Pa sam mu spomenuo rituale njegove majke. I izgubio je kontrolu.

– Nakon toga sam zamolio bliske prijatelje da se mole za mene. Moram raščistiti stvari s njim. Nadam se da ćemo se uskoro sresti. Te stvari se rješavaju na terenu. Ne mrzim nikoga, pa ni Lukakua – rekao je Ibra.

Previous articleCamp Nou mijenja ime!
Next articleDok su se roditelji igrali s djecom u parku, dogodila se prava drama: Sve je izgledalo kao u trileru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here