Home Vijesti Britanka izgladnjivala djecu, prala ih kipućom vodom i hranila sapunom.

Britanka izgladnjivala djecu, prala ih kipućom vodom i hranila sapunom.

279
0

Cheryl Pickles (35) koja je zajedno sa svojim partnerom Andrewom Hadwinom zlostavljala djecu, osuđena je danas na 15 godina zatvora. Hadwin je u veljači pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji dok je čekao izricanje kazne. Još uvijek traje istraga njegove smrti.

Djeca Pickles i Hadwina bila su toliko gladna da bi hodala više od 6 kilometara kako bi u 4 ujutro pretraživala kante supermarketa. Kada su prijavili zlostavljanje jednoj odrasloj osobi od povjerenja i kada je slučaj došao do policije, Hadwin i Pickles su se uspaničili, krivotvorili pisma i kazali da su ih napisala njihova djeca, piše Daily Mail.

“Žao nam je, lagali smo”, pisalo je u pismima. Stručnjak za rukopis je kasnije ustanovio da su pisma lažna, odnosno da se ne radi o dječjem rukopisu. Policija je pokrenula istragu 2018., nakon dojave o mogućem zlostavljanju. Istraga je trajala četiri godine, a tijekom nje su detektivi ispitali više od 150 svjedoka.

Otkrili su da su Hadwin i Pickles tjerali djecu da jedu sapun i da se tuširaju u kipućoj vodi, zatvarali ih u ormare, tukli te ih izgladnjivali. Znali su ih i potapati u vodi dok ne poplave. Djeca su često tražila ostatke hrane po ulici, a jednom su prilikom pronađena u 4 ujutro kako hodaju do supermarketa u potrazi za hranom.

Par je znao naručiti hranu i zatim tjerati djecu da ih gledaju dok oni jedu. Na sudu u Durhamu proglašeni su krivima za više kaznenih djela zanemarivanja djeteta. Hadwin je optužen i za tri slučaja silovanja jedne maloljetne osobe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here