Home Vijesti Britanka izgladnjivala djecu, prala ih kipućom vodom i hranila sapunom.

Britanka izgladnjivala djecu, prala ih kipućom vodom i hranila sapunom.

83
0

Cheryl Pickles (35) koja je zajedno sa svojim partnerom Andrewom Hadwinom zlostavljala djecu, osuđena je danas na 15 godina zatvora. Hadwin je u veljači pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji dok je čekao izricanje kazne. Još uvijek traje istraga njegove smrti.

Djeca Pickles i Hadwina bila su toliko gladna da bi hodala više od 6 kilometara kako bi u 4 ujutro pretraživala kante supermarketa. Kada su prijavili zlostavljanje jednoj odrasloj osobi od povjerenja i kada je slučaj došao do policije, Hadwin i Pickles su se uspaničili, krivotvorili pisma i kazali da su ih napisala njihova djeca, piše Daily Mail.

“Žao nam je, lagali smo”, pisalo je u pismima. Stručnjak za rukopis je kasnije ustanovio da su pisma lažna, odnosno da se ne radi o dječjem rukopisu. Policija je pokrenula istragu 2018., nakon dojave o mogućem zlostavljanju. Istraga je trajala četiri godine, a tijekom nje su detektivi ispitali više od 150 svjedoka.

Otkrili su da su Hadwin i Pickles tjerali djecu da jedu sapun i da se tuširaju u kipućoj vodi, zatvarali ih u ormare, tukli te ih izgladnjivali. Znali su ih i potapati u vodi dok ne poplave. Djeca su često tražila ostatke hrane po ulici, a jednom su prilikom pronađena u 4 ujutro kako hodaju do supermarketa u potrazi za hranom.

Par je znao naručiti hranu i zatim tjerati djecu da ih gledaju dok oni jedu. Na sudu u Durhamu proglašeni su krivima za više kaznenih djela zanemarivanja djeteta. Hadwin je optužen i za tri slučaja silovanja jedne maloljetne osobe.

Previous articleSrbin trčao za Zadraninom htio ubosti pa ga ugrizao za obrvu!
Next article“Ja imam 63. Ona ima 22. Evo što većina ljudi krivo misli o našem braku.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here