Home Sport Brozović dobio fantastičnu ponudu, sve je dalje od ostanka u Interu!

Brozović dobio fantastičnu ponudu, sve je dalje od ostanka u Interu!

272
0

Gdje je zapelo s Interom i Marcelom Brozovićem? Talijanski mediji tvrde kako Brozović ne odustaje od svojih pet milijuna eura na godinu, a Inter nudi ‘samo’ četiri milijuna. I pitanje je može li mu ponuditi još koji euro više. No, Brozović jako dobro zna koliko vrijedi i spreman je ići do kraja. Jer na ljeto je ionako slobodan igrač i može otići bez odštete.

Inter si jednostavno takav rasplet ne može dozvoliti, pa ima i rezervni plan. A to je da u zimskom prijelaznom roku pokuša ‘utopiti’ Brozovića i tako barem nešto zaraditi na odšteti. Koja nije mala jer u ovom trenutku hrvatski reprezentativac prema Transfermarktu vrijedi najmanje 40 milijuna eura!

I tu se u priču ‘uključuje’ Manchester United koji s Interom već neko vrijeme sjajno surađuje. Klubovi su posljednjih godina međusobno trgovali, a jedan od najvećih poslova bio je Romelu Lukaku koji je u ljeto 2019. godine Old Trafford zamijenio San Sirom u transferu vrijednom oko čak 80 milijuna eura.

No, Inter ga je tada uzeo ‘na dug’ i do sada je Unitedu kroz nekoliko rata platio navodno tek 40 milijuna eura. A ostalih 40 milijuna još ‘visi’… Iako, sad se čini da neće još dugo biti dužni jer na Old Traffordu su ‘pod račun’ već ove zime spremni uzeti baš – Marcela Brozovića! Istina, dio duga prema ‘crvenim vragovima’ Inter je ovog ljeta ‘prebio’ prodajom Lukakua u Chelsea, no i dalje je u debelom minusu kojeg sada elegantno može riješiti.

Tom bi ‘trampom’ svi profitirali – Inter bi se riješio dugovanja, a United ionako traži još jednog defenzivnog veznjaka jer Paul Pogba još nije odlučio ostaje li ili ne, dok je Nemanja Matić veteran s 34 godine ‘na leđima’ te je sve bliže odlasku u mirovinu. Zato je Marcelo Brozović prvi izbor Ole Gunnara Solskjaera i čelnih ljudi Uniteda. Na taj transfer praktički ne bi trebali potrošiti ni euro, a bez problema mu mogu ponuditi godišnju plaću koja je i izdašnija od onih pet milijuna eura koliko Broz sada traži od Intera.

Prvi Hrvat u dresu Manchester Uniteda na Old Traffordu? Mnogi bi se u ovom trenutku s pravom kladili baš na Marcela Brozovića..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here