Home Mozaik Brutalno ubojstvo mučilo je policiju 40 godina, a onda se dogodilo obrat:...

Brutalno ubojstvo mučilo je policiju 40 godina, a onda se dogodilo obrat: Svi se pitaju što se dogodilo bebi na slici

1085
0

Nakon gotovo 40 godina potrage, otkriven je identitet para iz SAD-a koji je ubijen u Houstonu, no ostaje misterij što se dogodilo njihovoj kćeri.

Godine 1979. Harold Dean Klaus, 21, ostavio je za sobom problematičnu prošlost i preselio se s Floride u Teksas sa svojom novom suprugom Tinom Gale (17) i njihovom mladom kćeri Holly Marie u potrazi za novim životom.

– Mogu se bolje brinuti za Tinu i bebu – prisjeća se njegova majka što je rekao prije odlaska, tvrdeći da je po dolasku imao posao stolara s velikim primanjem.

Umjesto toga, par je ubijen ubrzo nakon dolaska u Houston u kasnim 1980-ima.

Njihovi ostaci otkriveni su zajedno u šumovitom području u Teksasu 12. siječnja 1981. godine, kada je pas odveo tragače do njihovih ostataka. Harold je pronađen pretučen i vezan, sa začepljenim ustima, a Tina je zadavljena. No, identitet dvaju tijela utvrđen je tek krajem prošle godine.

Houston Chronicle izvještava da se Klausova sestra, Debbie Brooks, prisjetila da je primila poziv od genetičara koji joj je uspio ući u trag nakon što je Klausov DNK objavljen na genealoškoj stranici GEDmatch.com, gdje se može istražiti nečije podrijetlo.

Brooks je objasnio da je žena pronađena s Klausom vjerojatno njegova supruga, što je kasnije potvrđeno DNK testiranjem od strane rodbine.

No, budući da su oba roditelja identificirana, ostaje pitanje gdje je Hollyna kći bila sve ove godine.

Donna Casasanta, Klausova majka, sjeća se da joj je sin prestao pisati krajem 1980. Nekoliko mjeseci kasnije nazvala ju je osoba koja je ponudila da odveze njegov auto na Floridu iz Kalifornije za 1000 dolara.

Nakon toga su s vozilom stigle tri žene u crkvenim odorama koje su Donni rekle da se par pridružio vjerskoj skupini i da prekida sve veze s vanjskim svijetom, a s obzirom na to da je Klaus prethodno ušao u sektu, priča je potvrđena.

– Počeli smo tražiti i tražiti – kaže Kasanta.

Imena bračnog para dodana su na popise nestalih osoba. No, na kraju se trag ohladio. Tek su u srpnju 2011. vlasti okruga Harris ekshumirali tijela kako bi izvukli DNK koji se kasnije podudarao na GEDmatch.com.

Previous articleOsijek dovodi igrača kojeg su htjeli Real i Juventus?
Next articleJedva hodala poslije odnosa sa dečkom i završila u bolnici, a onda je otkrila pravu istinu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here