Home Mozaik Bubičić o Modnom Mačku: On je moja srodna duša

Bubičić o Modnom Mačku: On je moja srodna duša

717
1

Nakon što se saznalo kako su Marko Grubnić i Dino Bubičić otišli na skijanje, stilist je priznao kako ih veže više od prijateljstva, te da Dinu nije trebalo puno tješiti od prekida s Vlatkicom. Dino i Marko otišli su na skijanje u St. Jakob u istočni Tirol s Aleksandrom Grdić, ali u Storyjevom reportu s njihovog zajedničkog skijanja ona je sasvim sporedni lik.

Modni Mačak je za početak otkrio kako Dinu ne zna dugo, ali da su oboje prošli kroz slične stvari u životu pa osjeća kao da se već odavno poznaju.

“Odmah sam znao da je Dino super dečko, pa se zato čujemo gotovo svakog dana, idemo u istu teretanu, posjećujemo iste evente. Zato i mogu reći da nas veže puno više stvari od samog prijateljstva”, rekao je Grubnić za Story.

Modni Mačak dotakao se i njegove veze s Vlatkom Pokos, pa je kroz šalu ustvrdio kako Bubičić nije bio jako utučen pa ga nije trebalo puno tješiti.

A ni aktualni mister nije propustio uzvratiti pohvale Modnom Mačku.

“Kad smo se upoznali shvatio sam da je super čovjek, da mi je srodna duša u puno stvari, i to govori više od svega”, zaključio je Dino otkrivši javnosti priču o prijateljstvu na prvi pogled koje mu se dogodilo s poznatim stilistom. (net.hr)

1 COMMENT

  1. I onda nam svima servira u lice da nije peder…

    Sto se srami priznati da “ga” voli primiti???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here