Home Sport Buljubašić uoči gostovanja u Splitu: Očekujem našu pobjedu

Buljubašić uoči gostovanja u Splitu: Očekujem našu pobjedu

756
0

Ove subote 20.10. od 20 sati Primorje će u Splitu „loviti“ i petu pobjedu u Triglav Jadranskoj vaterpolo ligi. Prvoplasirana momčad prvenstva putuje u Dalmaciju na susret protiv najjačeg splitskog kluba, Mornara BS.
Iako je super-momčad trenera Ivana Asića apsolutni favorit, splitski „dišpet“ može pokvarit planove i najboljim ekipama.
– Gostovanja u Splitu su uvijek neugodna – rekao je bek Primorja i hrvatski zlatni olimpijac Ivan Buljubašić te dodao:
– Mornar je vrlo dobra momčad, no ipak očekujemo našu pobjedu. Siguran sam da će u Splitu biti odlična publika i atmosfera, tako da moramo ozbiljno pristupiti susretu i vratiti se s bodovima u Rijeku.
Bek Riječana je dio karijere proveo u splitskom Jadranu, ljutom gradskom rivalu „mornarevaca“, tako da će možda biti i dodatno motiviran u ovom susretu.

– Poznajem nekolicinu igrača Mornara , a sa Antonijevićem sam igrao i u Jadranu i u Mladosti. Ipak, prije svega bih želio poželjeti sretan oporavak našem Nikoli Frankoviću kojeg ovog četvrtka očekuje operacija ozlijeđenog ramena – izjavio je Ivan Buljubašić.

U klubu su započele pripreme i za prvi ovosezonski službeni vaterpolski „el classico“. Susret s Jugom na rasporedu je u subotu 27.10. u 20.30 sati, a uprava kluba je napravila posebnu last minute ponudu za godišnje ulaznice – za samo 149 kn možete si osigurati godišnji ulaz na sve utakmice vaterpolo prvenstva, uključujući i play-off! Više o samoj ponudi potražite na službenim stranicama kluba www.vaterpolo-primorje.hr ili na službenom facebook profilu kluba http://facebook.com/vaterpolo.primorje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here