Home Vijesti Burić: Ispričat ću se kada se gradskom proračunu nadoknadi šteta

Burić: Ispričat ću se kada se gradskom proračunu nadoknadi šteta

970
4

Današnju HDZ-ovu riječku konferenciju za novinare posvećenu DORH-ovom odbacivanju kaznene prijave protiv Obersnela započeo je aktualni ministar obrane Davor Božinović – Kada sam došao prvi puta u Rijeku kao koordinator 8. izborne jedinice, najavljivao sam kampanju u kojoj će se govoriti o konkretnim rezultatima Hrvatske demokratske zajednice u Primorsko goranskoj i Istarskoj županiji. Nažalost, ma koliko se trudili, raspravljati o programima, o ljudima koji imaju znanja sprovesti ih, ne možemo pobjeći od svakodnevnih pitanja vezanih za pravosuđe. Više od 18 mjeseci, slučaj riječkih tržnica, legitimna je tema javnih rasprava. Činjenica da je grad Rijeka tužio direktora tržnica za protupravnu korist, dokaz je da tu nije sve bilo čisto. Iako je ta optužnica sada odbačena, znakovito je da nitko o tome ne govori, zaključio je Božinović uz konstataciju da će konačnu riječ dati građani 4. prosinca i pitanje zbog čega je DORH 18 mjeseci čekao, i odbacio optužnicu baš sada, 7 dana prije izbora.

Na tiskovnoj konferenciji je govorio i gradski vijećnik HDZ-a Hrvoje Burić koji je Obersnelu poručio da će mu se ispričati kada svaka kuna, od više milijuna koliko je oštećen gradski proračun, bude vraćena građanima grada Rijeke.

Isto tako najavio je da će na idućoj sjednici gradskog vijeća od gradonačelnika Obersnela zatražiti odgovor, kako se može dogoditi da poglavarstvo grada Rijeke donese jednu odluku o retroaktivnoj naplati zakupnine za poslovne prostore, a da ta odluka ne obuhvati i riječke tržnice.

4 COMMENTS

  1. Daj Buriću dosadan si ko proljev, kao i tvoja gazdarica bjeloglava guzata kokoš. Hebeš pare iz proračuna. Kad ćemo Vas se više riješiti ???? Da spasimo Hrvatsku, ako se spasiti da?

  2. eto kakvi debili krase SDP liste, kao ovaj dolje sa forama…hdz…proljev, jadranka..ima veliku guzicu, vidi joj sise, zenska kokodače…….kretenčine i luzeri….Riječani…pi.ke, šta joj vrijeđate ljude iza tipkovnice odi joj to reci u facu, ali još dok je na vlasti. Sada je išao spasitelj gledati supertalent probably. How localpatriotic…cool Riječani !

  3. Glasilo SDP-a jutros: Po anketi toj i toj u Sabor 8.izborne jedinice ulaze 12. SDP-ovaca i 2 HDZ-ovaca. Linić najavljuje
    da će smjeniti Hlaču (konačno) iako mislim da je On njegov kadar. Vidjeti ćemo novo radno mjesto i po tome zaključiti
    da li se samo radi o obmani?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here