Home Vijesti Čačić: Reformisti, Fokus, IDS i PGS idu zajedno na izbore

Čačić: Reformisti, Fokus, IDS i PGS idu zajedno na izbore

78
0

Grupacije Reformista i Fokusa te IDS-a i PGS-a zajednički izlaze na predstojeće parlamentarne izbore, potvrdio je danas predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić. Reformisti s Fokusom već imaju zajednički Klub zastupnika u Saboru, dok su Istarski demokratski sabor i Primorsko goranski savez u srpnju ove godine već potpisali Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore.

“Sad se u najkraćem mogućem vremenu očekuje potpisivanje sporazuma između Reformista i Fokusa, nakon čega slijedi potpisivanje sporazuma između njihove grupacije i grupacije IDS/PGS”, rekao je Čačić Hini. Predsjednik Reformista objasnio je da se radi o dvije grupacije – sjevernoj i južnoj, odnosno jadranskoj i kontinentalnoj, koje dijele iste vrijednosti.

“Nitko se nikome ne pridružuje, to su dvije grupacije koje pokrivaju u suštini različiti prostor. To je cijela ideja svih tih naših razgovora i dogovora”, naglasio je Čačić, dodavši da već duže vrijeme postoje dogovori o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima kako bi to bio temelj za kasniju suradnju.

Previous article(VIDEO) Nevjerojatni potezi Čudovišta iz Kustošije. Postao vođa obrane Barce B
Next articleSeverina nakon suđenja: Što biste vi na mom mjestu? Kao Rade Končar, pucajte u prsa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here