Home Mozaik Caniggia ostavio ženu i dvoje djece zbog mlađe: ‘Živi s prostitutkom koja...

Caniggia ostavio ženu i dvoje djece zbog mlađe: ‘Živi s prostitutkom koja ga drogira’

166
0

Među nestašnim nogometnim zvijezdama koje su u karijeri i privatnom životu prošle brojne uspone i padove, posebnu priču ima Claudio Caniggia koji je briljirao na terenu, danas 55-godišnji slavni bivši argentinski napadač, koji je već prošao kroz dovoljno u svom životu na barem tri zajednička životna puta.

Prije tri godine ovaj nogometni velikan uživao je u privatnom životu sa suprugom Sofiom Bonelli, argentinskom spisateljicom i manekenkom koja je od njega mlađa 26 godina. Bio je to veliki potres nakon što je Caniggia, barem u ljubavnom životu, dugo bio stabilan, brakom s Marijanom Nanis s kojom ima troje djece.

Dva sina i jedna kći u dugogodišnjem braku nisu puno značili nakon što je Caniggia našao mlađu djevojku. Počeo je hodati s Bonelli, ljubav je procvjetala, a ubrzo su uslijedile optužbe supruge prije nego što se brak i službeno raspao.

Caniggina dugogodišnja supruga nije štedjela riječi o poznatom nogometašu nakon što je pronašao mlađu suprugu. “Živi s prostitutkom koja je ovisna o drogama, a ona ga cijeli dan drži drogiranog. Obojica će završiti u zatvoru. Ne mogu ići gdje on živi s tom kurvom, zaboravi”, riječi su Mariane o svom dugogodišnjem suprugu, što je tada odjeknulo.

Zbog jedne priče završio je na sudu

Nakon što se dugogodišnji brak raspao, Kaniđina bivša supruga optužila je samog poznatog nogometaša, i to vrlo žestoko. Morao je na sud u Argentini nakon što je ona dala šokantan dokaz da ju je Canidja tjerao na seks i prijetio joj da će je ubiti dok su još bili u braku u hotelskoj sobi u svibnju 2018. godine.

U toj priči, koja još uvijek traje, slavni se nogometaš brani svojom verzijom priče da optužbe njegove bivše supruge nisu točne, izašao je s najavom da će podići tužbu zbog lažnog iskaza koji mu se stavlja na teret i kakav god bio ishod, ono što Caniggia prolazi uklapa se u njegov životni put u kojem su skandali uvijek nadohvat ruke.

Dok je još bio u najboljim godinama, Caniggia nije previše mario za sportski život. Izlasci i tulumarenje bili su svakodnevnica, a nije se libio ni drogiranja, zbog čega je 1993. godine dobio 13-mjesečnu suspenziju zbog konzumiranja kokaina. Ostala je zapamćena i jedna njegova izjava o ovom svom poroku. “Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman”, rekao je u šali slavni argentinski nogometaš, no pokazalo se da je njegovo zanimanje prilično skupo jer na terenu nije uspio dati sve od sebe, iako je bio veliki talenat.

Osim u rodnoj Argentini, Caniggia pamte u Italiji i Škotskoj, po nastupima u dresu Verone, Atalante i Rome u talijanskom nogometu, a kasnije u karijeri iu Dundee Rangersima na škotskoj nogometnoj sceni.

Za Argentinu je u razdoblju od 1987. do 2002. godine odigrao 50 utakmica i postigao 16 golova, a u razdoblju u kojem je legendarni Diego Maradona puno dao za reprezentaciju, Caniggia je imao što za reći u dijelu priče u kojem se događaji odvijaju izvan terena…

Previous articleUznemirujuća snimka iz Doma za starije: Medicinske sestre maltretirale staricu, šamarale je i smijale se
Next articleEnglezi se dive navijanju Boysa u Londonu: Uništavaju nas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here