Home Sport Chris Sutton: Hrvatska će biti zadnja, imaju puno kvaliteta ali su stari!

Chris Sutton: Hrvatska će biti zadnja, imaju puno kvaliteta ali su stari!

190
0
maxresdefault 2024 06 14T183033.031
Chris Sutton

Bivši engleski napadač Chris Sutton, prvak Engleske s Blackburnom, za BBC je komentirao početak Europskog prvenstva u nogometu 2024. Sutton, poznat po svojim karijerama u Chelseaju, Blackburnu, Celticu i drugim klubovima, podijelio je svoje prognoze rezultata prvog kola po skupinama i konačni redoslijed nakon grupne faze. Zanimljivo, Sutton je stavio reprezentaciju Hrvatske na zadnje mjesto u grupi B.

Prognoze za Grupu B

Sutton predviđa da će Španjolska pobijediti Hrvatsku rezultatom 2:1 te da će momčad Zlatka Dalića završiti iza Španjolske, Italije i Albanije.

“Svi očekuju da će Albanija završiti na dnu ove skupine, ali je li ovaj turnir prezahtjevan za ostarjelu hrvatsku momčad? Imaju gomilu kvaliteta u veznom redu, ali hoće li imati i snage u nogama?” pita se Sutton.

Španjolska kao Pobjednik Grupe

Sutton vjeruje da će Španjolska, pod vodstvom izbornika Luisa de la Fuentea, koji je već osvojio Europsko prvenstvo do 18 i 19 godina, biti ozbiljan kandidat za prvo mjesto u grupi B.

“Smatram da je Španjolska opasna, posebno zato što će, ako stvari budu išle po planu, biti na suprotnoj strani ždrijeba od Francuske i Engleske u nokaut-fazi. Mislim da će u grupi početi pobjednički,” dodao je Sutton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here