Home Mozaik Cijeli Balkan čita oglas za idealnu djevojku, kriteriji su nemogući: “Kralju, kupi...

Cijeli Balkan čita oglas za idealnu djevojku, kriteriji su nemogući: “Kralju, kupi si lutku na napuhavanje!

359
0

Sarajlija je napisao oglas za idealnu djevojku pa je mnoge nasmijao i izazvao lavinu komentara
Imam 27 godina i tražim djevojku od 24 do 29 godina, ovaj Sarajlija koji još uvijek traži svoju idealnu djevojku započinje svoj oglas, a evo kakvu djevojku zamišlja.

Anonimni momak opisuje da “nikada nije imao priliku uživo upoznati takvu djevojku”. Možda će vam se to učiniti čudnim, ali kad vidite opis idealne djevojke, shvatit ćete da je ovom Sarajliji teško ikada postati sretan jer je djevojka u opisu puno stvari, između ostalog:

“Uvijek vesela i nasmijana, nikad se ne uzrujava, ne psuje, ne svađa se, voli sebe, život, prirodu, posao,” sve na ovom svijetu. “Puna je pozitivne energije i njeno značenje je biti sretan.”

Već ste umorni od čiste pozitivnosti? Ima još.

Djevojci njegovih snova nikad nije dosadno, ali on naravno ubija vrijeme kvalitetnim – sportom. Posljedično, nema poroka, osim “ponekad popiti malo”.

Skromna je i ima “čudne želje”, jer što je čudnije od želje vidjeti zalazak sunca ili ribolov. Trčanje maratona još je jedna neobična želja koju će ova divna djevojka imati.

Naravno, osim ovakvog života, ostalo joj je malo vremena i za društvene mreže, no to joj ne smeta jer ih ionako ne želi.

Ova djevojka ima jednu najveću želju – pronaći ljubav svog života. Činjenica da do sada nije našla princa jedino je što je ponekad rastužuje, no i tada je uvijek pozitivna i nasmijana.

Djevojka iz njegovih snova nikad ne žuri, a uvijek stiže na vrijeme. Ova čarobnica ne želi posao, karijeru, novac, ništa osim ovog Sarajlije i obitelji koju će započeti s njim.

Oglas je izazvao mnogo komentara poput sljedećih:

“Kralju, kupi Barbie. Imaju one koji pjevaju. Samo možda ona može ispuniti sve kriterije.”

“Auuuuu ovdje dok pripremate dokumentaciju za nadmetanje.”

“Pa idem nazvati, neka sve prođe, nije ništa spomenuo o djeci, valjda mojih 4 neće biti problem.”

“A ovaj nikada neće pronaći djevojku. Samo da isproba lutku na napuhavanje, a zatim je odvedi da joj komponira i odsvira Mozarta, a lutka nema jezik.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here