Home Mozaik Čim je vidjela bebu svoje prijateljice izjurila iz kuće: Ovo ju je...

Čim je vidjela bebu svoje prijateljice izjurila iz kuće: Ovo ju je raskrinkalo!

111
0

Haley Custer (28) iz Arizone imala je veliku neugodnost kada je odlučila posjetiti najbolju prijateljicu i njezinu bebu.

Haley je došla bez supruga, a možda bi bilo bolje da su bili zajedno, jer bi cijela situacija bila jasnija.

Ona i njezina prijateljica nerazdvojne su od njezine 4. godine, no ovaj nastavak priče sve će promijeniti. Naime, kada je ugledala bebu i zagrlila je zbog jednog detalja, odmah je otišla kući i više se nikada nije javila prijateljici.

– Još dok sam bila u drugom stanju s djecom, a imamo ih četvero, čula sam priče da me suprug Travis vara. Nikad to nisam prihvatila jer je bio super, brižan i posvećen meni. Međutim, kada sam otišao kod prijatelja, sve se promijenilo. Travis je od rođenja imao malo veći, vrlo prepoznatljiv madež na vratu, što sam odmah vidjela na njezinoj bebi. Nisam mogao vjerovati. Uhvatila sam se za glavu, pogledala prijateljicu u oči i samo je upitala: ‘Kako si mogla?’ Tada sam otišla iz njezine kuće i nikad se više nismo vidjele – kaže Haley iz Wickenburga za Caters News.

Kad je svog supruga Travisa stjerala u kut, pokazalo se da je Haleyina prijateljica samo jedna u nizu žena s kojima ju je Travis varao.

– Rekao mi je da je spavao s 30-ak žena dok smo bili u braku! Svijet mi se srušio i izbacila sam ga iz kuće – kaže Haley.

Dok još uvijek pokušava shvatiti što joj se dogodilo u životu, Haley ističe da je više povrijeđena prijateljicom nego suprugom.

– Kao što sam rekla, tijekom trudnoće stalno sam slušala priče o njegovoj nevjeri. Boljelo me to što je moja prijateljica bila najvažnija osoba u mom životu, a ja sam bila najvažnija osoba u njenom. Bila sam uz nju u trudnoći, vodila sam je u bolnicu na porod, držala sam je za ruku dok je dobivala epiduralnu injekciju. Na kraju sam saznala da je s njim dobila dijete – kaže Haley.

Previous article35-godišnjak pokušao ubiti 40-godišnjaka u stanu na Zametu!
Next articleOvo su ljudi koji su za dlaku izbjegli smrt: Ispričali šta se tad događalo, naježiti će se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here