Home Vijesti Ćirin reality show završava na Kantridi

Ćirin reality show završava na Kantridi

1290
0

U showu koji kreće 2. studenog pratit ćemo pripreme amatera koje će Ćiro čak i voditi u karantenu prije utakmice. Završni ispit će biti na Kantridi gdje će se Ćirini izabranici suprotstaviti ekipi HNK Rijeke.

Nakon osvajanja trećeg mjesta na svijetu s ‘vatrenima’, treniranja Dinama i Hajduka, te vođenja reprezentacije Bosne i Hercegovine, pred Miroslavom Ćirom Blaževićem novi je izazov.

Trener svih trenera najizgledniji je kandidat za vođenje momčadi sportskih entuzijasta koji će u novom reality-šou dobiti priliku iskušati sve čari nogometnog života, uključujući i utakmicu s prvoligaškom momčadi.

– Takav projekt traži potpunu ozbiljnost – istaknuo je Ćiro koji još dvoji hoće li mu aktualni angažman na mjestu izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine omogućiti da ga do kraja izgura.

Najveći izazov

Bez obzira na to, Ćiro se već uključio u projekt u kojem ćemo tijekom šestodijelnog nogometnog showa pratiti sudbinu 15 odabranih kandidata i sportskih entuzijasta koje na kraju čeka ultimativni ispit – nogometna utakmica s prvotimcima nogometnog kluba Rijeka na Kantridi.

Jedini uvjet za sudjelovanje jest da osobe moraju biti starije od 18 godina, a manje je bitno jesu li bucmasti ili mršavi, puni kondicije ili je samo željni.

Za našeg slavnog trenera ovo neće biti prvi takav projekt, naime, 2006. godine je u emisiji “Derbi” (licencirani šou britanskog “The Match”) predvodio ekipu sastavljenu od 18 domaćih zvijezda iz javnog života koje su se tjedan dana pripremale za utakmicu protiv naših poznatih nogometaša.

 Kao pravi nogometaši

S druge strane, za kandidate ovo će biti jedinstvena prilika da upoznaju pravi život nogometne zvijezde. Jer emisija, u realizaciji produkcijske kuće Odeon, neće govoriti samo o srazu amatera i profesionalaca, već će pratiti i međusobne odnose kandidata, te njihovu prilagodbu životu profesionalnog nogometaša.

Na kraju će neki od njih iskusiti kako je to istrčati pred pune tribine dok druge čeka poniženje sjedenja na klupi. Za upotpunjivanje doživljaja četiri dana prije utakmice kandidati će zajedno s Ćirom i u karantenu. Hoće li to biti dovoljno da skupina amatera pobijedi hrvatskog prvoligaša?

– Kandidati će sigurno biti mladi i ambiciozni, a takve osobe često posjeduju rezerve i talente kojih nekada ni sami nisu svjesni tako da pobjeda nije nemoguća – istaknuo je Ćiro. (Jutarnji.hr)

Previous articleStrani vlasnici naših banaka na udaru krize
Next articlePotres kod Bakra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here