Home Sport Čolak prelazi u Glasgow Rangers, od transfera će profitirati i Rijeka!

Čolak prelazi u Glasgow Rangers, od transfera će profitirati i Rijeka!

621
0

Antonio Mirko Čolak (28) trebao bi uskoro biti predstavljen kao najnovije pojačanje Glasgow Rangersa. Kako javljaju otočki i grčki mediji postignut je dogovor o potpisivanju napadača iz PAOK-a. Hrvat se nametnuo kao glavna napadačka meta Škota ovog ljeta i čini se kako su blizu sklapanja posla.

Nakon odbijanja prve ponude za Čolaka, druga ponuda Rangersa od oko 2 milijuna i 300 tisuća eura plus bonusi također nije dobila zeleno svjetlo od PAOK-a. Sada se čini da je ipak postignut sporazum. Treća ponuda s Ibroxa približila se zahtjevima grčkog kluba. Klubovi su dogovorili cifru od skoro tri milijuna eura. The Athletic prenosi kako će potpisati ugovor na tri godine.

U Grčkoj smatraju kako neće biti teško nadomjestiti hrvatskog napadača i bitno im je njegove usluge naplatiti što više. Rangers bi potpisom pobijedio konkurenciju od tri europska kluba. The Sun navodi kako su u utrci za Čolakom bili i Kopenhagen, Mallorca i klub u kojem je bio na posudbi – Malmö.

Ovaj transfer pratili su i u Rijeci koja je kod prodaje transfera ugradila bonus od 15% kod Čolakovog prelaska u novi klub. To znači da bi na Rujevicu moglo sjesti iznos od oko 450.000 eura.

Previous articleLjetna Kacusha 2022.: I tata bi, sine!
Next articleBrkljača debitirao za Dinamo, modri uvjerljivi protiv Arsenala iz Tivta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here