Home Mozaik Čovjek tvrdi da je bio u paklu: Kaže da je sreo Boga,...

Čovjek tvrdi da je bio u paklu: Kaže da je sreo Boga, evo što mu je rekao

168
0

Jedan čovjek tvrdi da je otišao u pakao 2016., a svojim TikTok pratiteljima objasnio je kako je to točno bilo.

Gerald Johnson postavio je video na svoj TikTok račun, koji ima preko 60.000 pratitelja, u kojem opisuje svoje iskustvo u paklu prije šest godina. Tvrdi da je u veljači 2016. vidio pakao i da nakon kratkog posjeta više nikada neće biti isti.

Na početku petominutnog videa, Gerald je objasnio da “ne bi poželio pakao ni najgorem neprijatelju.” Objasnio je da je mislio da ima srčani udar, rekavši da se njegov duh spustio u središte Zemlje – gdje su on i Isus rekli da je pakao.

Gerald je zatim objasnio neke od stvari koje je očito vidio u paklu. Rekao je: “Jedna od stvari koje sam vidio, a koja me jednostavno oduševila, bio je čovjek na sve četiri kao pas, bio je spaljen od glave do pete. Imao je lanac oko vrata, bio je to demon koji je držao lanac.”

“Znao sam da je ovaj demon poslan u život ovog čovjeka da ga jaše od njegova djetinjstva do vremena kada je umro.”

Gerald je potom govorio o glazbi koja se čuje u paklu, ali u kojoj ne uživaju milijuni kao ovdje na Zemlji. Rekao je: “Postoji dio u paklu gdje se svirala glazba i to je ista glazba koju čujemo na zemlji, ali za razliku od pjevača koji je izvode ovdje, u paklu su je pjevali demoni”.

Objasnio je kako vam pjesme poput ‘Don’t Worry Be Happy’ Bobbyja McFerrina mogu pomoći da prebolite prekid, na primjer, ali tekstovi u Hell imaju potpuno drugu svrhu. Rekao je: “Svaki tekst svake pjesme je tu da vas muči zbog činjenice da niste štovali Boga kroz glazbu dok ste bili na Zemlji.”

U videu na TikToku koji ima gotovo tri milijuna pregleda, Gerald konačno objašnjava kako je izašao iz pakla i vratio se na Zemlju.

“Izašao sam iz pakla i vratio se na Zemlju i Bog mi je počeo govoriti – zapravo sam vidio pravog Isusa”, rekao je.

“Počeo je razgovarati sa mnom i rekao mi je ‘potajno si ljut na ljude koji su te povrijedili, nadao si se da ću kazniti ljude koji su te povrijedili’ Ovo nisu tvoji ljudi, ovo su moji ljudi, samo želim tebe da se usredotočiš na zadatak koji ti dajem”

“Iako sam činio dobra djela, ono što sam imao u srcu je da nisam opraštao ljudima koji su mi nanijeli zlo. Jer onaj tko ne može oprostiti je onaj koji je zaboravio koliko mu je oprošteno“, zaključio je.

Previous articleDečko je prevario s majkom: Pokušali je napraviti ludom, pa pobjegli i dobili dijete
Next articleSergej Jakirović nakon Juventusa: Jako sam zadovoljan igrom (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here