Home Mozaik Čovjeku slala 500 poruka dnevno, htjela se kupati u njegovoj krvi: Oglasila...

Čovjeku slala 500 poruka dnevno, htjela se kupati u njegovoj krvi: Oglasila se iz zatvora i izazvala novi šok!

151
0
1484781 slala muskarcu 500 poruka ls
1484781 slala muskarcu 500 poruka ls

Nakon prvog spoja s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje milijunaša Luxy, u 10 mjeseci poslala mu je 159.000 poruka, uključujući prijetnje smrću i želju da se okupa u njegovoj krvi. Završila je u zatvoru, odakle se oglasila 2019. godine

“Ne mogu vjerovati da se pretvorilo u ovo”, rekla je Jacqueline Claire Ades za Arizona Republic iz zatvora Estrella u okrugu Maricopa u Arizoni, tjednima nakon što je utvrđeno da je mentalno nesposobna za suđenje. Rekla je: “Ne mogu vjerovati da sam zapravo u zatvoru zbog nekih SMS poruka”.

View this post on Instagram

A post shared by WASTED (@wasted)

Ades iz Phoenixa inzistirala je da prijetnje koje je uputila uspješnom izvršnom direktoru ne treba shvatiti ozbiljno.

Poslovni čovjek, čije ime nije imenovano u sudskim spisima, odgovarao je na salvu poruka tri mjeseca, a onda je prestao kada su poruke postale nasilne. Pisala mu je 500 puta dnevno.

Ades je tvrdila da se smjer njihovog razgovora promijenio nakon svađe s njezinom majkom, zbog čega se nabacila na svoju novootkrivenu opsesiju.

“Rekla sam: ‘Da imam perverznu maštu, što bih mislio?’. I onda sam napisala sve te čudne stvari. Samo sam se doslovno igrala sa svojom maštom i pokazalo se da ga je to uplašilo.”

Uhićena dok se kupala u njegovoj kući

Policija ju je uhitila 2018. dok se kupala u njegovoj kući dok je on bio izvan zemlje. Navodno je sa sobom ponijela svoja dva psa, hranu i bocu vina, kao i mesarski nož koji je pronađen na suvozačevom sjedalu njezina automobila parkiranog ispred kuće. Izjasnila se da nije kriva za uhođenje i prijestup. Prethodno je rekla da ju je oteo Walt Disney.

“Zvuči li to ludo? Zvuči kao da sam luda. Moja mama kaže: “Vratit će te na uvjetnu kaznu ako budeš išla okolo i govorila ljudima. Ali ovo je istinita priča – ne lažem”, piše nypost.com.

Ades, koja je u svojim porukama napisala da želi “nositi meso i jesti organe čovjeka” kojeg je uhodila, u zatvoru je od 2018. Godine 2020. optužbe protiv nje su odbačene zbog njezine mentalne bolesti, piše azcentral. com.

Iz bolnice je prevezena u Valleywise Behavioral Health Center, gdje je provela tjedan ili dva, rekao je njezin odvjetnik, dodavši da ju je obitelj zatim odvela na Floridu gdje je nastavljeno liječenje.

Zabranjeno joj je kontaktirati čovjeka koji ju je optužio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here