Home Sport Dalić: Kramarić zna da je pogriješio. Imao je bolje rješenje

Dalić: Kramarić zna da je pogriješio. Imao je bolje rješenje

86
0

Hrvatska reprezentacija u utorak u 20:45 u Bursi gostuje kod Turske u susretu 2. kola skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Momčad Zlatka Dalića je u subotu u prvom kolu odigrala samo 1:1 kod kuće protiv Walesa, dok je Turska na za nju jako vrućem terenu u Armeniji preokrenula i slavila 2:1. Na press konferenciji uoči utakmice su Zlatko Dalić i Ivan Perišić. Pratite je uživo na Indexu.

Problem je napadač, ali rekli ste da je problem i desno krilo. Je li vam pala na pamet ideja da to igraju Stanišić ili Juranović?

Dalić: Razmišljali smo o tome čak i za Wales, ali smo donijeli drukčiju odluku i nismo pogriješili. Igrali smo protiv Walesa jako dobru utakmicu. Pogledao sam je, kontrolirali smo je, imali smo mali period gdje smo bili slabiji i taj gol je pokvario cijeli dojam. Imamo još sedam utakmica pred nama. Nećemo ništa testirati jer za to nemamo vremena. To je jedna od opcija, ali imamo tu i Pašalića i Majera.

Već ste to komentirali, ali je li za vas riješena situacija Kramarić – Perišić? Jeste li razgovarali s njima?
Dalić: Ivan je rekao sve. To je odluka u sekundi. S Kramom sam razgovarao i on je svjestan da je imao bolja rješenja. To je napadač, to je njihova sujeta i želja za golom. Svjestan je da je pogriješio i da je imao bolju situaciju, ali nećemo od toga raditi dramu, ja sigurno. Imamo mi drugih problema. Sve smo raspravili kao momčad, to se jednostavno događa.

Zašto niste nikoga drugog zvali nakon izostanka Dalića i Petkovića?

Dalić: Ostali smo bez Petkovića i Livaje, ali mislim da nije bilo potrebe da nekog zovemo. Imamo Musu i Kramarića i mislim da nije trebalo. Napravit ćemo neke promjene sigurno, ali ne mogu o tome konkretno govoriti. Dalić se vratio iz Armeniije i imat ćemo dovoljno informacija. Bitno je da su svi ostali zdravi.

Previous articlePerišić o konfliktu s Kramarićem: Krama je igrao odlično, zabio je i gol…
Next articleMapa pokazuje učestalost pljački u pojedinim europskim državama, pogledajte kako stoji Hrvatska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here