Home Najnovije Dečko umislio da je lik iz popularne video igre. Snimka šokirala svijet

Dečko umislio da je lik iz popularne video igre. Snimka šokirala svijet

82
0
vagon 830x0
vagon 830x0

Posljednjih dana, društvene mreže su uzburkane zbog videozapisa koji je postao viralan, a prikazuje mladića kako se vozi na vagonu željezničkog vlaka u pokretu, izbjegavajući čeličnu konstrukciju mosta. Video, objavljen na Instagram stranici @amarbanglaremati, privukao je ogromnu pozornost i izazvao kontroverzne reakcije korisnika.

Uz video je priložena poruka: “Subway Surfer iz Bangladeša“, aludirajući na popularnu mobilnu igru ​​”Subway Surfers”, u kojoj igrači simuliraju trčanje duž podzemne željeznice, izbjegavajući prepreke i opasnosti.

Većina korisnika društvenih mreža ostala je šokirana prizorom, opisujući mladićevo ponašanje kao “nepromišljeno i glupo”, kako prenosi NDTV. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog utjecaja popularne kulture na mlade ljude koji su skloni upuštati se u rizične aktivnosti.

Na društvenim mrežama su se pokrenule brojne rasprave o posljedicama takvih postupaka, s porukama kao što su: “Glup način za umiranje”, “Nemojte promovirati gluposti” ili “Surfat će u raju ako nastavi ovako”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here