Home Mozaik Dečku donirala bubreg, a on prekinuo s njom na najbrutalniji način i...

Dečku donirala bubreg, a on prekinuo s njom na najbrutalniji način i blokirao ju (VIDEO)

412
0

Jednu potpuno neljudsku situaciju doživjela je 30-godišnja Colleen Lee iz Amerike koja je donirala bubreg muškarcu s kojim je hodala, a ono što joj se dogodilo nedugo nakon operacije postalo je, nažalost, viralno na društvenim mrežama.

Naime, objasnila je kako je njezin tadašnji dečko trebao transplantaciju bubrega jer se borio s kroničnom bolešću bubrega zbog koje je sa 17 godina morao na dijalizu. Dobrovoljno je donirala jedan od svojih bubrega nakon što je test pokazao da se slažu, ali manje od godinu dana nakon operacije on ju je prevario i prekinuo s njom nekoliko mjeseci kasnije.

Zvijezda TikToka prikupila je više od dva milijuna lajkova na svojim videima u kojima je podijelila poražavajući slijed događaja, a mnogi su je hvalili jer je spasila život svom bivšem dečku i komentirali da je on ne zaslužuje.

U jednom od svojih prvih videa Coleen je otkrila da joj je bivši dečko rekao da mu bubreg radi manje od pet posto.

“Odlučila sam se testirati da vidim odgovaramo li, jer nisam htjela gledati kako umire. Bila sam tako nervozna”, priznaje.

Kad je saznala da se slažu, nastavila je s donacijom i oboje su se potpuno oporavili nakon uspješne transplantacije. Međutim, u sljedećem videu objasnila je da se njihova veza ubrzo našla pod pritiskom.

Sedam mjeseci nakon zahvata, njezin je dečko tvrdio da ide na momačku večer u Vegas sa svojom crkvenom grupom za vikend.

Rekla je da nije zabrinuta zbog putovanja jer je on bio pobožni kršćanin i odlučila se usredotočiti na učenje za njezine završne ispite. No ubrzo je doživjela šok kada se njezin dečko vratio kući i otkrio da ju je varao dok ga nije bilo.

Mnogo svađa kasnije… Na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu šansu, rekla je, prenosi Daily Mail.

Potom je objasnila da je samo tri mjeseca kasnije prekinuo vezu rekavši: “Ako smo suđeni jedno drugome, Bog će nas na kraju opet spojiti”, nakon čega ju je blokirao na svim društvenim mrežama.

Mnogi su komentirali ovaj postupak.

“Pitam se razumije li on ozbiljnost doniranja bubrega. Doslovno si žrtvovala svoj život za njega. Ti si jedna jako dobra duša”, “Ne brini curo, on doslovno ne može živjeti bez tebe i mora se nositi s ovim zbog ostatak života” , “Nije te zaslužio niti je zaslužio bubreg koji si mu dao”, “I dalje treba biti ponosan na sebe, saznanje da si nekome spasila život je najveća nagrada”, neki su od komentara .

Previous articleRuski opozicijski političar osuđen na 4 godine zatvora
Next articleOtkriven uzrok smrti Ivane Trump

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here