Home Najnovije Dijeli se snimka Aleksandre Prijović kako prolazi kroz crveno sa svojim sinom...

Dijeli se snimka Aleksandre Prijović kako prolazi kroz crveno sa svojim sinom u automobilu

244
0

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) našla se u središtu pažnje kada su srpski mediji objavili šokantne detalje o njenom navodnom ponašanju u prometu. Prema izvještaju Kurira, pjevačica je navodno divljala ulicama Beograda i prelazila kroz crveno svjetlo na semaforima, a sve to dok je u automobilu bio i njen sin Aleksandar.

Ova kontroverzna situacija dolazi u trenutku kada je Prijović u središtu pozornosti zbog svoje uspješne turneje “Od istoka do zapada”, koja je već obuhvatila nastupe u Osijeku i Zagrebu te se planira i za Zadar. Međutim, najnovije optužbe izazivaju zabrinutost i podižu pitanja o odgovornosti i javnom ponašanju poznatih ličnosti.

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, donio je odluku koja dodatno zakomplicira situaciju. Odlučio je smijeniti direktora Športskog centra Višnjik, Denisa Karlovića, zbog organizacije koncerta Aleksandre Prijović. Ova odluka izazvala je dodatnu buru u medijima, a mnogi se pitaju kakve će biti daljnje posljedice po turneju i karijeru pjevačice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here