Home Najnovije Dinamo: Nije istina da smo Jakirovića oteli Rijeci. Oni su sve znali

Dinamo: Nije istina da smo Jakirovića oteli Rijeci. Oni su sve znali

224
0

Zgražanje zbog naprasnog odlaska trenera Sergeja Jakirovića u Dinamo Rijeka je iskazala i izjavama predsjednika Damira Miškovića te službenom objavom. Riječani pobjegulji Jekireviću zamjeraju što je u ponedjeljak iznenada napustio klub a da se nije nikome javio. Nije se čak ni pozdravio s igračima prije nego li je digao sidro. Nekoliko sati nakon što je najavio prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige, koju Rijeka igra u četvrtak kod Lillea, te samo šest dana prije derbija SuperSport HNL-a upravo protiv Dinama, Jakirović se predstavio kao trener tog kluba.

Mišković i Rijeka ljute se i na Dinamo jer je, kako tvrde, taj klub angažirao njihovog trenera a da prije toga nije obavijestio Rijeku da to žele. Jakirović je u svojoj objavi odgovorio: “Rastanci su uvijek teški i donose emocije. Unatoč tomu, važno mi je naglasiti da niti u jednom trenutku nisam bio neprofesionalan prema HNK Rijeka. Svoju odluku sam obznanio predsjedniku Miškoviću i tek onda dao potvrdan odgovor Upravi Dinama.”

Na prvoj konferenciji za medije koju je Jakirović održao kao trener Dinama glasnogovornik tog kluba Marko Bošnir je izjavio: “Što se tiče ovog prelaska Jakirovića iz Rijeke u Dinamo i svih medijskih napisa koji su bili, želimo samo reći da je Rijeka na vrijeme bila upoznata sa svime i prije nego što je bilo službeno sve oni su već sve znali. Smatramo da na tome priča o svemu može završiti.”

Previous articleU Šibeniku lancem od povodca za psa prebili dostavljača jer je nosio Hajdukovu majicu s likom Miše Kovača
Next articlePriča o plavom pitonu privukla dosta pažnje, ljudi komentiraju: postoji li zaista ta životinja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here