Home Sport Dinamo pokušava preoteti Roga Rijeci?

Dinamo pokušava preoteti Roga Rijeci?

248
0
maxresdefault 73 768x432
Marko Rog

Nakon što se jučer pojavila informacija o tome kako bi nekadašnji hrvatski reprezentativac Marko Rog mogao pojačati Rijeku, sada su se u talijanskim medijima pojavile drugačije informacije. Prema njima bi se Rog mogao vratiti u Dinamo, klub iz kojeg je i otišao u Italiju.

Cagliarinews24 piše kako su Rogu vrata u Dinamu u potpunosti otvorena. U Dinamo bi otišao na posudbu te bi se u Maksimiru do kraja oporavio od teške ozljede koljena koju je zadobio na pripremama.

Isto piše i L‘Unione Sarda koja ističe da zimski prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 6. veljače pa nema potrebe žuriti s dogovaranjem ovog posla.

Iz informacija ranije poznatih Sportskim novostima Dinamo nije bio u utrci za Roga, što ne znači da se situacija do kraja prijelaznog roka neće promijeniti.

Rog je na Sardiniju došao 2020. iz Napolija za 15 milijuna eura. Za Cagliari je upisao svega 79 nastupa jer je često imao problema s ozljedama. U tim nastupima je zabilježio tri gola i isto toliko asistencija.

Dinamo je Roga 2015. doveo za pet milijuna eura. U Maksimiru je upisao 62 službena nastupa, 11 pogodaka i šest asistencija te osvojio jednu titulu prvaka HNL-a i jedan Kup. Rog ima i 21 nastup za hrvatsku reprezentaciju. Sada bi se prema pisanju talijanskih medija, mogao vratiti na Maksimir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here