Home Najnovije Dinamov nogometaš u problemima: Na maksimirskom dočeku pjevao neprimjerenu pjesmu

Dinamov nogometaš u problemima: Na maksimirskom dočeku pjevao neprimjerenu pjesmu

228
0
24h UBWPBiq
Screenshot: 24 sata

Nakon što su u najvažnijoj utakmici HNL sezone došli do pobjede nad Rijekom (2-1) i posve se približili ligaškoj tituli, Dinamovim je nogometašima priređen doček. Podno maksimirskog stadiona su ih dočekale stotine najvatrenijih navijača Plavih, koji su pjesmom i bakljadom obilježili važan trijumf s Rujevice.

Trajalo je to slavlje nekih 20-ak minuta, igrači su iz autobusa izlazili jedan po jedan te se priključivali ostatku vrlo raspoloženog navijačkog puka. Nazdravljalo se tu i pivom, iskorištene su znatne količine vatrometa, a od Dinamovih igrača među najglasnijima je bio Stefan Ristovski.

Makedonski nogometaš mogao bi se ipak naći u dodatnim problemima, odnosno postoji mogućnost da mu stigne i kazna HNS-ovog disciplinskog suca Alana Klakočera. Naime, Ristovski je snimljen kako pri izlasku iz busa zajedno s ostalim navijačima pjeva pomalo i neprimjerenu pjesmu, odnosnu onu: “Bit će Rijeka ku*ac šampion”.

Tu snimku možete pogledati OVDJE, a zanimljivo je da je Ristovski još 2017. pjevao istu pjesmu. Samo, tad je umjesto Rijeke spominjao Dinamo…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here