Home Najnovije Direktor Crvene zvezde: Moramo priznati da su Hrvati bolji

Direktor Crvene zvezde: Moramo priznati da su Hrvati bolji

394
0

Gostujući u emisiji Oko na RTS-u generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je tri razloga zbog kojih srpski prvak i dalje nije na nivou prodaja igrača po kojima je zagrebački Dinamo postao prepoznatljiv.

Voditelj je prokomentirao da Zvezda i dalje čeka na neki ozbiljan izlazni transfer kao što je to radio Zdravko Mamić dok je bio u Dinamu. Terzić mu je odgovorio navodeći tri razloga zašto Dinamo može ostvarivati takve transfere, a Zvezda ne može.

“Ne zaboravite da je hrvatska reprezentacija svjetski doprvak ili polufinalist Svjetskog prvenstva. I da su dominantna nogometna zemlja u Europi. Dominantna. A kod nas je praznik kad se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Hrvatski igrači su se pokazali kao kvalitetni i bolji. Igraju dominantnu ulogu u najvećim europskim klubovima i moramo priznati da imaju bolje igrače. I pozicionirali su se na tržištu”, rekao je Terzić i dodao:

“To je prvi razlog, a drugi je jako bitan, a to je što je Hrvatska zemlja Europske unije i njihovi igrači nisu stranci. Naši jesu. Dakle, naš igrač mora biti za klasu bolji od ostalih da bi zauzeo mjesto stranca. Treća stvar, Zvezda je klub koji raste. Mi kad smo krenuli u ovaj projekt 2014. godine bili smo, ne u podrumu, nego na minus 10. U to vrijeme Dinamo je bio stalni sudionik Lige prvaka i prodavao igrače za velike iznose.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here