Home Mozaik Djeca vidjela Danila kako vodi ljubav s momkom na prozoru: Za jedno...

Djeca vidjela Danila kako vodi ljubav s momkom na prozoru: Za jedno im prijeti 20 godina zatvora

455
0

Dvojica homoseksualnih mladića iz Moskve poseksali su se u svojoj kući naslonjeni na prozor, a sada im prijeti 20 godina zatvora jer su ih djeca gledala i sve rekla majci.

Eksplicitnu scenu na prozoru vidjeli su dječaci od 12 i 13 godina koji žive u susjednoj kući. Kad su majci rekli što su vidjeli, ona je bila ogorčena i odlučila je kazniti ljubavnike tako što će ih prijaviti policiji.

Na njen poziv policija je stigla u kuću preko puta i zatekla Timura (21) i Danila (22). Na pitanje zašto su bili gole do struka, rekli su da im je pukla cijev i da se nisu htjeli smočiti dok su je popravljali, prenosi policijski izvještaj na popularnom Telegram kanalu Baza.

Inače, iako mladići nisu znali da ih djeca gledaju, prema ruskim zakonima izlaganje djece seksualnim odnosima kažnjivo je. Zbog toga im, prema zakonskom članku o “nasilnim radnjama spolne prirode”, prijeti od 12 do 20 godina zatvora, iako su u svom domu imali odnose bez ikakvog nasilja.

Jedan od zatočenih objasnio je da su djeca na prozoru pomislila da nešto nije u redu jer su se on i njegov “prijatelj” skinuli kako bi popravili puknutu cijev u kupaonici. Prema ruskim medijima, majka jednog od osumnjičenih rekla je da njen sin “uglavnom” ima djevojku.

Previous articleSkandal majstor: McGregor zapalio društvene mreže, objavio snimku na kojoj ga djevojka zadovoljava! (VIDEO)
Next articleCrkva puna zmija na Veliku Gospidijunu: Gmižu po ikonama dok vjernici rade nevjerojatnu stvar (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here