Home Najnovije Dječak s tribine gurnuo prst u anus igraču Seville

Dječak s tribine gurnuo prst u anus igraču Seville

163
0
7c708623 417c 4fa2 9c6b bcf6d2654b20
Foto: X

Incident koji se dogodio na utakmici Rayo Vallecano – Sevilla u španjolskoj La Ligi zapanjio je nogometnu javnost diljem svijeta. Dok je Lucas Ocampos, zvijezda Seville, pripremao izvođenje auta, mladi navijač Rayo Vallecano sa sjedala na tribini izveo je nevjerojatan napad. Praktički dječak, iskoristivši blizinu terena, gurnuo je prst u anus Ocamposu, nakon čega se smijuljio i likovao.

Ovaj brutalni čin, zabilježen uživo pred tisućama gledatelja i kamerama, odjeknuo je kao šokantna vijest diljem Španjolske i svijeta. Nakon što je videozapis ovog incidenta postao viralan, mediji su brzo reagirali, a tema je postala naslovnica brojnih španjolskih novina.

Nakon utakmice, Sevilla je izdala priopćenje osuđujući napad na Ocamposa kao opsceni i potpuno neprimjeren čin. Izražena je podrška igraču te se nada da će se protiv počinitelja primijeniti odgovarajuće mjere kako bi se spriječilo ponavljanje ovakvih incidenata na nogometnim stadionima. Pohvaljena je i Ocamposova reakcija, koja je pokazala profesionalizam unatoč napadu.

Ovaj incident još jednom je podsjetio na potrebu za sigurnošću igrača i navijača na sportskim događanjima te je potaknuo raspravu o ponašanju publike na stadionima diljem svijeta. Osim toga, istaknuo je i važnost brze i adekvatne reakcije kluba i sportskih organizacija u sličnim situacijama kako bi se osiguralo poštovanje i integritet sporta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here