Home Mozaik Djevojke otkrile najgadnije zahtjeve bogatih šeika: “Sve je pisalo u ugovoru”

Djevojke otkrile najgadnije zahtjeve bogatih šeika: “Sve je pisalo u ugovoru”

149
0

Na društvenim mrežama uvriježio se izraz “Dubai porta potty”, a ne treba puno pameti da se shvati o čemu se radi.

Kada danas na Instagramu vidite djevojku koja uživa i zabavlja se u Dubaiju i pitate je čime se bavi, najvjerojatnije će uslijediti onaj stari, dobro poznati odgovor: “Manekenstvom“. zar ne?

Iako se o ovoj temi šuškalo, da ne kažemo šutjelo, prije nekoliko mjeseci na TikToku su zaživjeli video snimci koji otkrivaju detalje ove priče. Dakle, termin “Dubai porta potty” označava skupu eskort pratnju koja ide na jahte bogatih šeika, ali i turista, za cifru od preko 30.000 dolara!

Međutim, ako doslovno prevedete ovaj izraz, dobit ćete sljedeće: “Dubai mobilni WC“. Vjerovali ili ne, kakav prijevod – takvo značenje. Mokrenje, ali i druge stvari, omiljeni su hobiji bogatih Arapa, pa se natječu tko će to više obaviti na djevojci tijekom večeri.

Čisto sumnjamo da će neke djevojke iz regije pokrenuti ovu temu, ali prva koja je ovo učinila viralom je tiktokerica pod imenom @chennifar. Kako prenosi “African Insider”, informacije o ovom bizarnom fetišu postoje od 2016. godine, a na internetu postoji nekoliko ispovijesti koje se mogu vidjeti i pročitati.

Neke snimke prikazuju žene kako čitaju svoje ugovore i dijele svoja iskustva. Jedna od njih pristala je podvrgnuti se pregledu na spolno prenosive bolesti u Dubaiju kako bi mogla izvršiti spolni čin nad svojim klijentom, sultanom Alijem. Osim toga, ugovor je uključivao da mu dopusti da joj radi što god želi.

Iskustvo druge djevojke je takvo da je pristala na seksualni odnos s maloljetnim bratom svoje klijentice. Za taj “posao” prije dolaska u Dubai dobiva 25.000 dolara, a preostalih 25.000 nakon što završi ugovor.

Prije samo nekoliko dana pojavio se još jedan novi video u kojem se navodi da su influencerice plaćene te da deve vrše nuždu po njima, kao i da se hrane njihovim izmetom. Jedan korisnik potvrdio je ovu priču u komentarima.

@c4wkt

I AM TRUAMISED AFTER WATCHING THE VIDEO.. IF YOU DONT UNDERSTAND THIS TIKTOK SEARCH “DUBAI PORTA POTTY” & REMEMBER I DID NOT SEND YOU🥹 #fyp #onlyinmycalvins #influencers #dubai #imdone #traumatized #funnyvideos #imnotfuckinggoingthere #imnotinvolved #Banter #girlsholiday #dubaiportapotty #humantoilet #finerthings

♬ original sound – Zaddy

“Evo kratkog popisa svega što mi je jedna djevojka rekla da je učinila i čemu je svjedočila: Jedna je djevojka doživjela da je cijeli sadržaj kante natrpan u nju. Pojela je solidan komad s**nja. Djevojke su morale puzati po podu, lizanje g*no. Bila je tu i radnja ljudske stonoge (kada jedna osoba ima usta na anusu druge, dok se više njih spaja stojeći ‘na sve četiri'”, stoji u komentaru.

Jedno mjesto koje je očito posvećeno regrutiranju “ljudskih zahoda” za bogataše Dubaija, što uključuje lokalnu elitu i bogate strance, je dubaiportapotty.top.

“Razmislite o tome da danas postanete Porta Potty i počnite zarađivati ​​sedmeroznamenkaste svote novca u kratkom vremenskom razdoblju. Razlika između bogatih i siromašnih nije naporan rad, već sposobnost da budete pametni, proaktivni, upoznati s vitalnim informacijama, i na pravom mjestu u pravo vrijeme”, navodi se na početnoj stranici.

Velikim slovima dubaiportapotty.top inzistira na tome da razmotrite ovaj ološ u čudno sročenom paragrafu koji kaže

“Sada kada ste na pravoj platformi, aktivirajte se jer vjerujemo da ste spremni. Upamtite, kada se spremnost susretne s prilikom, uspjeh se rađa i bogatstvo slijedi. S nama imate priliku zauvijek promijeniti svoj život. Zato vam savjetujemo da već danas poduzmete odgovarajuće radnje kako biste poboljšali svoj život”.

Dubai je već desetljećima poznat po uvozu seksualnih radnica i trgovini ženama radi prostitucije. Nazivaju ga međunarodnim središtem seksualnog turizma, iako je seksualni rad nezakonit u UAE.

Previous articleBabić je porazom u borbi za svjetsku titulu zaradio pravo malo bogatstvo
Next articleMessi doputovao u Barcelonu, bliži se povratak u bivši klub; uključeni su agenti, obitelj i jedan ključni čovjek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here