Home Mozaik Dobitni trio na glavnoj blagajni

Dobitni trio na glavnoj blagajni

120
0

Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigla su čak tri dobitnika – igrač koji je na dodatnoj igri Joker osvojio iznos od 1.835.763,90 kuna, Jadranko Gilja koji je na Drugoj šansi osvojio iznos od 1.000.000 kuna te dobitnik u igri Sve ili Ništa koji je osvojio 600.000 kuna.

Sretni Daruvarčanin, koji je osvojio glavni dobitak na Jokeru, kaže kako nema tjedna, a da ne odigra Eurojackpot: „Igram već sigurno 40 godina i moralo se jednom isplatiti“ – rekao je igrač i dodao: „Nekad odigram Loto 7 i Loto 6, no nema šanse da preskočim kolo Eurojackpota uz koji odigram i dodatnu igru Joker, a upravo mi je ta igra ovog puta donijela sreću.“ Kaže kako u jednoj kombinaciji uvijek igra iste brojeve dok ostale bira slučajnim odabirom i tako dugi niz godina: „Jednom sam se zagledao u svoju registraciju pa počeo zbrajati, oduzimati, množiti i dijeliti…i tako samo došao do brojeva koje sada igram“ – rekao je igrač.

Da sreća prati i one koji prvi puta odigraju, dokaz je Jadranko Gilja koji je na Drugoj šansi osvojio milijun kuna: „Igram samo Eurojackpot na kojem sam osvojio dobitak od 76 kuna i pomislio kako bi opet trebalo nešto sitno uložiti. Odluka je pala na Loto 7 iako nikad prije u životu nisam odigrao tu igru niti čuo da nedobitni listići sudjeluju u Drugoj šansi“ – rekao je igrač. Kad je primio poziv iz Hrvatske Lutrije bio je na radnom mjestu: „Javila mi se gospođa i rekla da dođem okretati kolo, no kako sam bio na poslu rekao sam da baš nemam vremena za šprdafon“ – smije se Jadranko i dodaje kako je doista mislio da je neka spačka u pitanju. „Ne mogu niti opisati koliko sam sretan i zahvalan na ovom dobitku jer će dobro doći“ – rekao je Jadranko, inače otac četvero djece.
Sve popularnija igra Sve ili Ništa iznjedrila je još jednog dobitnika koji, kako i sam kaže, nije osvojio ništa. A zapravo je osvojio glavni dobitak od 600.000 kuna.

„Došao sam na prodajno mjesto i rekao da sam osvojio ništa, a prodavač me u čudu gledao i pitao: Ako niste ništa osvojili zašto ste tu? Hoćete nešto odigrati?“ – smije se sretni igrač koji u igri Sve ili Ništa nije pogodio niti jedan broj. A upravo tu se krije čar igre koja se sve više sviđa igračima s mišljenjem i navikom da komentiraju na način – nisam pogodio niti jedan broj, zaslužujem dobitak. Umirovljeni Zagrepčanin kaže da već ima plan što će s dobitkom: „Sve ću podijeliti jer dobro se dobrim vraća. Tako živim cijeli život i nema smisla da sada kada sam prešao osamdesetu, mijenjam navike.“

Previous articleBrata bola iglama, roditelje htjela napasti nožem: Ove djevojčice su se svi bojali, a priča je dobila nevjerojatan obrat! (VIDEO)
Next articleGradonačelnik opet protiv Gradskog vijeća: Šober sutra ne može preuzeti funkciju v.d. intendanta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here