Home Mozaik Dok je snimala kanal uhvatila pravo čudovište: divovsko stvorenje joj se približilo,...

Dok je snimala kanal uhvatila pravo čudovište: divovsko stvorenje joj se približilo, jedva je ostala na nogama VIDEO

1326
0

O mnogim životinjama smo se educirali tijekom školovanja, puno smo naučili putem televizije, a kasnije i dolaskom interneta. Ipak, TikTok je uspio ljudima dati nešto što im se nekada činilo najnedostupnijim. O mnogim životinjama, kulturama, fenomenima saznali su upravo putem ove aplikacije jer je omogućila širokoj publici pristup necenzuriranom sadržaju.

Učili smo o mnogim životinjama tijekom škole i gledajući dokumentarce

Na ovoj mreži zamalo se pojavio video koji je korisnike mreže ostavio u šoku. Iako su mislili da su sve vidjeli i da manje-više poznaju sve životinje, čini se da im je nešto ipak promaklo. Autor videa uspio je snimiti trenutak kada kroz kanal ispod vode prolazi “čudovište”. Ogromni vodozemac smeđe boje s šarama po tijelu, izgledao je poput ogromnog soma, dugog nekoliko metara.

Životinja bez glave izronila je iz prolaza i prošla ispod vode tik uz kreatora ovog sadržaja, ostavivši mnoge u čudu, ne shvaćajući o kome se radi i je li opasna. Snimka je prikupila preko 670.000 lajkova na internetu, a neki su pokušali odgovoriti.

  • Divovski daždevnjak
  • Mislio sam da je zmija, anakonda

– Što je to?

  • Zamislite da je netko nasjeo na ovo
  • Izgorio sam gledajući ovo
  • Kakvo nevjerojatno stvorenje. Nisam znao da su tako veliki – bili su neki od komentara.

I dok su neki nagađali o kojoj se životinji radi, u trendingu su se pojavile ideje da je riječ o golemom daždevnjaku ili kriptobrahindu podrijetlom iz Kine i Japana. To je golemi vodozemac, t.j. jazavčar naborane kože i tigrastih šara. Ovi tobolčari mogu doseći duljinu do 1,8 metara. Njihova prirodna staništa ugrožena su izgradnjom brana u Japanu. Rampe i stepenice dodane su nekim branama kako bi se te životinje mogle kretati uzvodno i mrijestiti. Divovski daždevnjaci hrane se kukcima, ribama, rakovima i žabama. Budući da imaju slab vid, koriste osjetne čvorove na tijelu kako bi otkrili svoj plijen. Najstariji japanski daždevnjak živio je u zatočeništvu 52 godine.

Previous articleMladi reprezentativac BiH objašnjavao čestitku Srbiji: Nisam ništa loše mislio
Next articleOve izraze lica razumije samo Balkanac, bez ijedne izgovorene riječi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here