Home Mozaik Dok je zaručnik odlazio na posao, ona je spavala sa susjedom

Dok je zaručnik odlazio na posao, ona je spavala sa susjedom

336
0
Foto: https://weedit.network/

Imam 31 godinu, a moj zaručnik ima 32 godine. No, problem je što je bolničar i radi u smjenama te ga vikendom često nema kod kuće. Volim ga, ali se osjećam jako usamljeno

Je li prijevara vrijedna rizika gubitka vaše stabilne ljubavi, doma i svega što imate? Je li neki ljigavi susjed s kojim ste doživjeli malo strasti vrijedan svega toga? Procijenite sami, ono što joj se dogodilo je strašno, a njezina reakcija još gora.

Nakon bliskog susreta sa susjedom, koji joj je oduvijek bio fizički privlačan, došlo je do iznenadne intimnosti. Znala je da je u opasnosti, ali strast ju je ipak natjerala da učini ono što nije planirala.

  • Sa susjedom sam se uvijek slagala i fizički mi se jako sviđao, ali kako sam u dugoj vezi, odbacila sam te ideje o njemu. Sve je bilo pod kontrolom dok mi jednog popodneva nije panično pokucao na vrata jer mu se pokvario laptop, a na poslu je imao važan rok jer vodi veliku marketinšku agenciju. Međutim, kasnije se vratio s bocom vina kao zahvalu. Bilo je 22 sata i znala sam da se moj partner neće vratiti do tri ujutro. Pa sam ga zamolio da ostane i popije čašu vina. Bio sam jako sretan što imam društvo. Ispijanje vina pretvorilo se u nešto najluđe, tu u kuhinji – počinje ispovijest djevojka koja je željela ostati anonimna.

U nastavku izlaganja otkrila je detalje o svojoj vezi i trenutku kada je sve krenulo po zlu.

  • Imam 31 godinu, a moj zaručnik 32 godine. No, problem je što je bolničar i radi u smjenama te ga vikendom često nema kod kuće. Volim ga, ali se osjećam jako usamljeno. Od trenutka kada mi je susjed pokucao na vrata, naši su susreti postali redoviti. Ponekad se nalazimo u mom stanu, ponekad u njegovom. Kad moj zaručnik nije kod kuće, većinu vremena provodimo zajedno. Seks je uvijek fantastičan, valjda zato što znamo da ne može biti ništa više i uživamo u zajedničkoj slobodi – kaže ova nevjerna djevojka u svojoj ispovijesti za Sun.
  • Znam da susjed ovo doživljava kao zabavu, a ja jako volim svog zaručnika i ne želim da me uhvate u prevari, ali osjećam se ovisnom. Stvarno je pitanje trenutka kada ćemo biti uhvaćeni i bojim se da ću zbog toga zauvijek izgubiti stalnog partnera – zapitala se preljubnica i potražila savjet ljubavnog terapeuta.

Odgovor koji je dobila potpuno će joj otvoriti oči i razjasniti što dalje mora učiniti sa svojim ljubavnim životom.

  • Ovo je postala rutina, ali navike se mogu razbiti. Recite svom ljubavniku da je gotovo, a zatim se pobrinite da ne budete sami kod kuće dok je vaš zaručnik na poslu. Dogovorite spoj s prijateljima ili obitelji ili istražite neke nove interese. Ako ćete biti u iskušenju da ga okrenete svaki put kada se osjećate usamljeno, čak ni prekid veze s postojećim ljubavnikom neće zaustaviti vašu ovisnost. Ključ je naučiti promijeniti svoju rutinu. Kada znate da ćete biti sami, uvijek pozovite obitelj ili prijatelje, to će sigurno spriječiti prijevaru. Recite sebi da volite svog partnera više od svega i uložite više energije u vaš odnos. Time možete podići i svoje seksualne odnose na višu razinu i ponovno probuditi stanje i u sebi i u njemu – rekla joj je savjetnica.(Foto: https://weedit.network)
Previous articlePogledajte što je Iris Livaja objavila nakon sinoćnje utakmice
Next articleNa Grobniku prijetio mačetom i drvenom palicom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here