Home Mozaik Dok su se roditelji igrali s djecom u parku, dogodila se prava...

Dok su se roditelji igrali s djecom u parku, dogodila se prava drama: Sve je izgledalo kao u trileru

63
0

Tinejdžerka Amber Gibson (16) iz Hamiltona u Škotskoj, poznata i kao Amber Niven, pronađena je mrtva u nedjelju ujutro, dva dana nakon što je prijavljen njezin nestanak.

Tijelo je pronađeno u parku Kedzov Glen, policija obavlja očevid, a smrt se objašnjava kao neobjašnjena.

– Kako nastavimo s očevidom, pojačat će se prisutnost policije na tom području. Zahvaljujem javnosti na dosadašnjoj pomoći i molim sve koji imaju nove informacije, koji nisu razgovarali s policijom da nam se jave. Naše misli su s obitelji tragično preminule djevojčice – izjavio je Brioni Day, glavni inspektor policije okruga Lanarkshire.

Prema riječima prisutnih, ništa nije ukazivalo na to da će se tog dana dogoditi nešto strašno. Roditelji su se, prema navodima, igrali s djecom u parku i uživali u zimskim čarolijama, kada se odjednom stvorio veliki broj policije i zavladala panika, kao i krimići, prenosi Daily Record.

– U tom parku sve je bilo mirno i tiho, osim nekoliko obitelji s djecom koje su se gurale i izrađivale snježne figure. Onda je iznenada došla policija i sve je bilo opkoljeno i zatvoreno. Izašao sam pitati što se događa, ali nitko mi nije znao reći o čemu se radi – rekao je mještanin za škotske medije.

Policija apelira na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o zločinu da se jave u najbližu postaju ili pozovu na dostupne brojeve telefona policije.

Previous article‘Brat je umro preda mnom, otac ni suzu nije pustio, a sutradan…’: Životna ispovijest Zlatana Ibrahimovića
Next articleKoje sve probleme uzrokuje suhi zrak i kako ih spriječiti?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here