Home Mozaik ‘Dokazat ću da nisi gay’: Žena monstrum silovala dječaka devet mjeseci, presuda...

‘Dokazat ću da nisi gay’: Žena monstrum silovala dječaka devet mjeseci, presuda će mnoge razbjesniti (FOTO)

181
0

Samohrana majka iz Engleske imala je seksualne odnose s 13-godišnjim dječakom kako bi “dokazala da nije gay” nakon što ga je napila i dala mu cigarete, piše Mirror.

Lucy Hembley (40) svoje je poznanstvo s djetetom pretvorila u seksualno zlostavljanje, nakon što je započela perverzan razgovor s tinejdžerom koji joj je rekao da misli da je gay.

Na sudu je potvrdio da mu je rekla “dokazat ću da nisi gay”, a potom ga i napala.

Poljubila ga je bez njegovog pristanka, a potom ga odvela u spavaću sobu gdje je imala odnos s njim, kazalo je Tužilaštvo na suđenju u gradu Trurou.

Tužiteljica Heather Hope rekla je da je dječak tražio od Lucy da stane, ali ga je ona ignorirala i “jahala ga oko pola sata”.

Dječak je rekao da se boji i da nikada nije koristila kontracepciju. To se događalo gotovo svaki dan u razdoblju od devet mjeseci između 2018. i 2019. godine.

– Zamolila ga je da ima spolni odnos ili da vodi ljubav s njom. Imao je samo 13 godina i nije znao što znači većina tih riječi – rekao je tužitelj.

Hambley je dječaka kontaktirala telefonom i pokazala mu golišave fotografije koje je slala muškarcima na stranicama za upoznavanje.

Susjedi su postali sumnjičavi pa je jedan od njih, koji se žalio na glasnu glazbu, jednog jutra u 9 sati otišao u zgradu i zatekao ih oboje u kućnim ogrtačima s ugrizima na vratu. Kontaktirao je socijalnu službu i na kraju je žrtva priznala majci i socijalnoj radnici da mu je Hambley učinila “loše stvari”.

Žena pedofilica isprva je policiji negirala da je počinila bilo kakav zločin, no kasnije je na sudu priznala četiri optužbe za seksualnu aktivnost s djetetom.

U četvrtak je osuđena na ukupno sedam i pol godina zatvora, ali bi nakon pet mogla izaći na uvjetnu slobodu.

U izjavi pred sudom dječak je rekao da ga je ona “uništila” te da se osjeća “beskorisno, bezvrijedno i glupo”. Dodao je da trauma nikada ne nestaje te da je bio suicidalan jer je “pet godina živio u strahu”.

Previous articleVIDEO: Momčad hrvatskog nogometaša napadnuta, kapetan dobio po glavi!
Next article‘Kad ju skineš, onesvijestiš se’: ‘Muškarci polude čim vide ovu ‘damu’, ali onda ih dočeka šok’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here