Home Sport Đoković komentirao rastanak s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja

Đoković komentirao rastanak s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja

203
1
7c32c033 0480 41d1 bf12 915f395d77d2
Foto: Telegraf.rs

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, iznenadio je svoje obožavatelje kada je objavio na svom Instagram profilu da je prekinuo suradnju s dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Ovaj neočekivani raskid je šokirao teniski svijet, ali Đoković je biranim riječima oprostio se od svog dojučerašnjeg trenera.

Ivanišević, s druge strane, na svojem Instagram profilu nije izrazio nikakve riječi u vezi s ovim raskidom, već je samo prenio Đokovićevu objavu uz srce i “high five” emoji. Ovaj raskid označava kraj njihove šestogodišnje uspješne suradnje koja je ostavila dubok trag u teniskom svijetu.

Novak Đoković već je navodno pronašao novog trenera, prema informacijama koje su objavili srpski mediji. Čini se da će legendarnog Gorana Ivaniševića naslijediti Nenad Zimonjić, poznati srpski tenisač. Iako službena objava još nije stigla iz Đokovićevog tabora, mediji već spekuliraju o ovoj promjeni u njegovom stručnom timu.

Nakon projekcije filma “Legenda”, posvećenog Nikoli Piliću, Đoković je prvi put komentirao raskid suradnje s Ivaniševićem. Istaknuo je kako je Goran prije svega njegov prijatelj za život te da prekid suradnje ne znači kraj njihovog prijateljstva. Đoković je naglasio da su zajedno prošli mnoge teške trenutke te da je Ivanišević uvijek bio uz njega, ne samo kao trener, već i kao prijatelj. Đoković je izrazio zahvalnost Ivaniševiću za sve što su zajedno postigli na teniskim terenima te mu je poželio sve najbolje u budućnosti.

Iako Đoković još nema jasnu ideju o tome tko će zamijeniti Ivaniševića, istaknuo je da će nastaviti tražiti trenera koji će mu pomoći u daljnjem razvoju. Njegova potraga za novim trenerom bit će pažljivo promatrana od strane teniske javnosti, dok se očekuje da će nastaviti dominirati na teniskim terenima diljem svijeta.

Raskid suradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića označava kraj jednog poglavlja, ali otvara vrata za nove izazove i promjene u Đokovićevom teniskom putu.

1 COMMENT

  1. Zakrečio mu bre žile za protočnost loptica i šake mu pretvorio u sipaće kašike.Nitko neće da naguzi nekog toliko mnogo ,kao Srbin Srbina,pa tako i Djoković Ivaniševića i Ivanišević Đokovića.Samo nesloga Srbina rsstavlja.😂Treba da se plati i održi parastos za slogu ova dva srpska dečaka.😂😂🥴🥴🍌🍌

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here