Home Mozaik Došao vidjeti kćer, pa je zgrabio i bacio kroz prozor nakon svađe...

Došao vidjeti kćer, pa je zgrabio i bacio kroz prozor nakon svađe sa bebinom majkom

345
0

Dvomjesečna beba tragično je okončala svoj novi život u Brazilu nakon što ju je otac bacio kroz prozor tijekom svađe s bebinom majkom, navodi Mirror.

Isabel de Aguilar Loes iz Brazila imala je samo 57 dana kada je u subotu, 28. svibnja, zadobila katastrofalne ozljede glave nakon što je bačena s prozora s visine od pet metara. Umrla je u bolnici.

Susjedi su policiji rekli da su se roditelji posvađali kada je 26-godišnji otac, koji nije imenovan, bacio bebu kroz prozor.

Isabellina majka (36) rekla je policiji da je otac došao vidjeti kćer, koja je jučer trebala imati dva mjeseca, jer njih dvoje ne žive zajedno. Ispričala je da je u trenutku tragedije kuhala puding od riže i da je kada se vratila vidjela svoje dijete kako leži na ulici.

Bebina baka ispričala je policiji da ju je partner, dok je bila trudna, udarao šakom u trbuh, te da su se često svađali.

Bebin otac pobjegao je s mjesta događaja, ali je kasnije nazvao policiju i rekao da mu je žao te najavio predaju. Policija ga je nešto kasnije uhitila, no on je odbio reći svoju verziju događaja.

Obdukcija je pokazala da je Isabel umrla od ozljeda mozga.

Previous articleČilić danas igra četvrtfinale Roland Garrosa, evo gdje možete gledati taj meč
Next articlePosljednji trenuci borca ​​koji je zadivio Putina: Kćer i supruga otišle kod njega, a onda je puklo (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here