Home Mozaik Ella Dvornik o odgoju: Tata mi je govorio – drogiraj se, pij,...

Ella Dvornik o odgoju: Tata mi je govorio – drogiraj se, pij, samo nemoj pušiti

92
0

Ella Dvornik je s Leonom Paraminski i Duškom Ćurlićem bila gošća humanitarnog talk-showa Ženska priča Marijane Perinić koji se održao u zagrebačkom Saxu. Ella, Leona i Duško roditelji su djevojčica te su pred publikom govorili o svojim iskustvima.

Publiku je zanimalo kako se djeca gostiju nose s činjenicom da su im roditelji poznate osobe, a Ella je odgovorila kroz svoje iskustvo djeteta poznate osobe.

Kaže da ju je osnažilo odrastanje uz Dinu Dvornika, unatoč tome što je bilo i neugodnih situacija i komentara. Smatra i da djeci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na profesiju roditelja. “Voljela bih im utankati neke vrijednosti koje, nećete vjerovati, moj tata je meni utankao. Meni je tata rekao – drogiraj se, pij, šta god oćeš radi, samo nemoj pušit cigarete. Jedino što ja sad radim je – pušim cigarete”, rekla je.

Ella je, između ostalog, otkrila da je uvijek mislila da će biti mama sinova. “Sada, nakon dvije kćeri, ne mogu zamisliti da sam majka dječaka”, rekla je. Duško Ćurlić nadovezao se na Ellu i otkrio da se često susretao s upitima “priželjkuje li sina”. “To mi je izrazito smetalo”, rekao je.

Ella i Leona progovorile su i o porodu. Dok je Ella svoju prvu kćer rodila u svojim dvadesetima, Leona je rodila u 42. godini te su i jedna i druga istaknule prednosti i nedostatke svojih situacija. Ella kaže da joj je u tom periodu trebalo vremena da prihvati činjenicu da će postati majka. S druge strane, Leona kaže da je mentalno bila spremna na roditeljstvo, no otkrila je da ju je porod fizički dosta iscrpio.

Podsjetimo, Ella je u procesu razvoda od Charlesa Pearcea s kojim ima dvoje djece. Nedavne objave o Charlesovom navodnom “skidanju novca s računa firme” komentirala je pomirljivo. Rekla je da ne želi davati izjave zbog djece koja će to kasnije čitati.(Index.hr)

Previous articleZašto pucaju ljubavne veze? 6 najomraženijih (partnerovih) karakteristika
Next articleU Italiji luđak trovao mineralnu vodu, otrovao 30-tak ljudi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here