Home Najnovije Emisija Nedjeljom u 2 prekinuta nakon što su Mrle i Prlja ispucali...

Emisija Nedjeljom u 2 prekinuta nakon što su Mrle i Prlja ispucali čepove iz stražnjica (VIDEO)

426
2

Zbog psovanja i pucanja čepova iz stražnjice današnje gostovanje Mrleta i Prlje u emisiji Nedjeljom u 2 prekinuto je od strane voditelja Aleksandra Stankovića 10 punih minuta prije isteka emisije. Mrle i Prlja ispucali su čepove iz stražnjice, šokiravši tako Aleksandra Stankovića, koji je njihove stražnjice morao prekriti vlastitim sakoom. Kad je nakon toga spomenuta popularna pjesma Leta 3 “Riječke pičke”, voditelj je prekinuo emisiju. Očekuje se bjesnilo s vrha dalekovidnice.

Ispucavanje čepova iz “čmara” samo je kap u moru cijele emisije. Stanković je nakoliko puta morao upozoravati Mrleta i Prlju da ne koriste riječi kao što su “jebanje” ili “kurac”, no dečki su stalno “zaboravljali”, a Mrle je, pokazujući meditaciju Leta 3, iz gaća pustio živu grlicu.

Oko polovice emisije Prle se jednostavno ustao i otišao iz studija.

“Gdje vam je kolega otišao?”, pitao je Stanković Mrleta.

“Šta ja znam. Pišat”, odgovorio je Mrle.

Prije ispucavanja čepova Mrle i Prlja rekli su kako Let 3 još uvijek vježba izbacivanje čepa iz stražnjice, uz liječnički nadzor. Čep im, kažu, služi da im zadrži energiju. Čep se u određenom trenutku može izvaditi, staviti u čaj i popiti, rekao je Mrle, a to su radili i stari samuraji. Kaznu od 300 kn koju su dobili zbog osporavanog koncerta u Varaždinu, zbog kojeg su dobili kaznu od 300 kn svaki, upravo zbog čepova i analnog otvora Letovci neće platiti, u krajnjem slučaju će otići u zatvor i dati svaki po 300 kuna u dobrotvorne svrhe.
Ranije u emisiji puštene su izjave don Anđelka Kaćunka, koji je rekao kako bi Let 3 definirao kao “najvulgarnije širitelje vaginalno-falusiondnog mentaliteta, svođenja čovjeka na genitalije, najprimitivniji primjer ponašanja kakvo ne postoji ni kod životinja”.

“U glazbenom smislu oni su jedan oblik mrtvorođenčeta rocka, jedinstveni primjerak. U moralnom smislu oni su najteži smrtni estradni grijeh protiv duhovne ekologije. U socijalnom i kulturološkom smislu sramota su Hrvatske, najviše grada Rijeke. Zbog toga bih izrazio sućut cijeloj riječkoj kulturnoj sceni i čestitao im na primjeru nadljudske tolerancije i strpljenja.”, rekao je Kaćunko.

Prlja je rekao kako je Kaćunko zabavan čovjek kojemu bi dao emisiju na TV-u. Mrle je pak rekao kako mu je Kaćunko zabavan čovjek i drago biće, a onda je izvadio komad zemlje iz Izraela, odrezao komad i ostavio u studiju da ju Kaćunko pokupi ako bude htio.

Posted to Vinovo Video by ilegalac on December 14, 2008

Posted to Vinovo Video by ilegalac on December 14, 2008
Previous articleAZ-ov mirovinski fond ima najmanji minus
Next articleBernie ne odustaje: Ne razvodimo se!

2 COMMENTS

  1. Ono sto sam danas vidio u nedjeljom u dva je jedno od najinteligentnijih nacina sprdanja toboznjom slobodom govora, tolerancije i ljudskih prava a u cjelosti sprda nase drustvo koje je licemjerno do boli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here