Home Sport Erste banka sponzor RK Zametu

Erste banka sponzor RK Zametu

1652
0

U riječkome hotelu »Bonavia« Rukometni klub »Zamet« imao je ugodan uvod u sezonu, uz nazočnost brojnih uglednika, među kojima je bio i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, potpisan je ugovor o generalnom sponzorstvu s Erste & Steiermärkische bankom.
    – Podupiremo sportske aktivnosti, to rado činimo za one najmlađe. U dogovoru s Gradom određena sredstva su usmjerena klubovima. U ovom slučaju je riječ o 800.000 kuna u dvije godine – rekao je Petar Radaković, predsjednik uprave Erste & Steiermärkische banke d.d. Rijeka, igrom slučaja imenjak i prezimenjak slavnog preminulog nogometnog asa »Rijeke«. – Posebno sam zadovoljan što smo naišli na dobru suradnju s Gradom, koji najbolje može ocijeniti gdje su sredstva najpotrebnija. Nadam se da će ova sredstva omogućiti kvalitetniju budućnost »Zameta«.
    I drugi predstavnici sponzora istaknuli su zadovoljstvo što preko »Zameta« daju svoj doprinos riječkom sportu.
    – S Rijekom nas veže uska suradnja, pomažemo u izgradnji dvorane. Drago mi je da možemo produžiti našu suradnju na sport – kazao je Željko Topić, direktor S-Immorent Leasing International Holdinga.
    – I dalje ćemo se truditi da dio sredstava ostavimo u Gradu – poručio je Nino Šarić, direktor podružnice Erste & Steiermärkische Leasinga d.o.o. Zagreb.
    Sponzori se već godinama spominju u riječkom sportu, gradonačelnik Vojko Obersnel, godinu i pol dana član uprave MRK »Zamet«, naznačio je uspješna gradska dostignuća u rješavanju ovog problema.
    – Naša orijentacija je pokušati dugoročno riješiti sponzorstvo sportskih grana. Vjerujem da je ovo jedan takav primjer koji će prerasti u dugoročnu suradnju – rekao je Obersnel, spomenuvši izgradnju sportskih objekata, bazen na Kantridi i dvoranu na Zametu. – Bazen je gotov, dvorana na Zametu je u završnim radovima. Do kraja godine će biti pod krovom. Uskoro počinje i izgradnja atletske dvorane.
    – Preuzevši klub imali smo nekoliko ciljeva, jedan je afirmacija mladih igrača iz regije, drugi je stabilizacija kluba, a treći cilj je stvaranje jake omladinske škole koja će odgajati nove Mirze Džombe. Pozivam ostale privrednike u gradu da nam se pridruže – rekao je Zlatko Kolić, predsjednik »Zameta«, zahvaljujući novom sponzoru. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here