Home Sport Evra šokirao svijet: Seksualno su me zlostavljali u djetinjstvu!

Evra šokirao svijet: Seksualno su me zlostavljali u djetinjstvu!

262
0

Legendarni francuski nogometaš i nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda i Juventusa, Patrice Evra, šokirao je priznanjem u velikom intervjuu za The Times.

Nedavno je bivša nogometna zvijezda Patrice Evra objavio knjigu u kojoj je opisao mnoge stvari. Pogotovo detalji iz njegove knjige, a naravno bilo je i priča o Vidiću, Ronaldu i drugima. Međutim, otkrio je strašnu prošlost, u periodu dok je bio u PSG-u, kada je doživio traumu života!

Naime, Francuz je prvi put u knjizi javno rekao da je kao tinejdžer doživio seksualno zlostavljanje od strane učitelja i ravnatelja škole, a još je bolnije što je tada imao samo 13 godina. I trajalo je danima!

Sada je konačno odlučio cijelom svijetu ispričati svoje najgore životno iskustvo koje je skrivao čak i od majke.

– Kad sam tek objavio knjigu, nisam ispričao cijelu priču jer me bilo sram i bilo me strah što će ljudi misliti. Sada to želim reći jer ne želim da se djeca u takvoj situaciji srame sebe, misleći da nisu hrabra. Nije u pitanju hrabrost, nego psihička spremnost. Želim osigurati da djeca imaju hrabrosti ne kriviti sebe, jer sam uvijek krivio sebe. Ne sramim se reći da sam se dugi niz godina osjećao kao kukavica jer nikad nisam progovorio – započeo je svoju priču Evra.

Iako se preselio zbog škole, Patrice je prvo živio u kući svog ravnatelja u kojoj je sve dobivao, ali to je zapravo bio mamac.

– Sad mi je jasno da me htio zavesti. Vjerujući da spavam, stavio bi ruke pod moju deku i pokušao me dodirnuti. Znao sam da radi nešto loše, pa sam ga pokušao odgurnuti i udariti. Suprotstavio sam mu se, ali sam se i bojao, iako mu to nisam smio pokazati. Trajalo bi nekih 10-15 minuta i nije se šalio, pokušavao mi je skinuti hlače. Nije ništa rekao, ali dodirivao se i bio seksualno uzbuđen zbog onoga što se događa – Evra je šokirao cijeli svijet.

Godinama je o tome šutio, ali ovaj put je morao otvoriti dušu i ispričati cijelu priču.

– Nisam nikome rekao, sram me bilo razgovarati s majkom i nisam znao hoće li mi ona ili netko drugi vjerovati. Nisam nikome do sada ispričao cijelu priču. Zadnju večer u njegovoj kući, kada je već znao da se vraćam obitelji, konačno je uspio, stavio je moj spolni organ u svoja usta – ovim riječima ostavio je u nevjerici cijeli svijet, bivši nogometaš Uniteda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here