Home Mozaik Favorit za pobjedu na Eurosongu reagirao na Mamu ŠČ!: ‘Meni ovo ne...

Favorit za pobjedu na Eurosongu reagirao na Mamu ŠČ!: ‘Meni ovo ne bi bilo dopušteno’

255
0

Jedan od najvećih favorita za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, Finac Käärijä čija se pjesma Cha Cha Cha trenutno nalazi na drugom mjestu kladionica, reagirao je u YouTube videu na nekoliko pjesama iz eurovizijske konkurencije, među kojima i na Mamu ŠČ!.

“Morao sam doživjeti 30. godinu da ovo vidim. Jedan od njih leti na raketi”, našalio se Finac, kojeg se u nekoliko navrata može čuti kako pokušava pjevati stihove na melodiju pjesme.

“Hrvatska je spremna ove godine. O, moj Bože. Što se događa? Da sam ja ovo pokušao napraviti, ne bi mi dopustili”, rekao je dok je pozorno gledao spot.

“Ne znam što sam upravo vidio. Ništa nije imalo smisla. Suludo”, dodao je kroz smijeh. Kääriji se, kako se čini, hrvatska pjesma za Eurosong svidjela, a njegovu reakciju možete pogledati u videu od 5:21.

Podsjetimo, ako Käärijä pobijedi na ovogodišnjem Eurosongu, bit će to prvi put da je pjesma na finskom jeziku pobijedila na ovom natjecanju.

“Jedva čekam vidjeti publiku u Liverpoolu kako pjeva Cha Cha Cha”, “Presretan sam što napokon pjevaju na svom jeziku”, “Ovako treba izgledati Eurosong. Zabavno, energično, čudno, jedinstveno, na materinjem jeziku”, “Apsolutna dominacija”, “Finska nikad ne razočara”, “Ovo je najbolja pjesma koju su ikada poslali na Eurosong”, samo su neki od komentara ostavljenih ispod finske pjesme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here