Home Sport Filip Bradarić: Želimo trofej svjetskog prvaka, pa da u Hrvatskoj bude nezapamćeno...

Filip Bradarić: Želimo trofej svjetskog prvaka, pa da u Hrvatskoj bude nezapamćeno slavlje

1265
1

Hrvatska nogometna reprezentacija je u finalu Svjetskog prvenstva! Da je netko snimio film s ovom premisom vjerojatno bismo svi rekli da nema veze sa stvarnošću, ali u srijedu je san postao stvarnost. Dio ove nevjerojatne priče je i Filip Bradarić, prvi nogometaš u povijesti HNK Rijeka, koji će biti dio finala Svjetskog prvenstva u nogometu.

– Što reći nakon ove utakmice. Nakon prolaska skupine maštali smo da bismo mogli daleko stići, rekao je Filip Bradarić nakon nevjerojatnog uspjeha.

Svi reprezentativci pokušali su maksimalno iskoristiti slobodan dan nakon Engleske, Filip se prema dogovoru javio u kasnim večernjim satima u četvrtak nakon brojnih obaveza, umoran, ali i naravno jako sretan i ponosan.

– Evo već sad smo nadmašili zlatnu generaciju Vatrenih. Treba napraviti sve da u tu utakmicu protiv Francuske uđemo što svježiji. Imamo strašnu atmosferu u momčadi, toliko puno pozitive i optimizma. Vidjelo se nakon Rusije i Danske, i u produžecima da smo svi pozitivni, samo su se mogle čuti riječi podrške, dodao je Bradarić.

– Isto je bilo i protiv Engleske. Čak i nakon prvog poluvremena u kojem smo gubili u svlačionici je vladao samo optimizam i to je ono što nas krasi cijeli turnir i što nas je dovelo do finala. Drugo poluvrijeme i produžetak protiv Engleske to je najbolji dio cijelog turnira, rekao je Bradarić.

Svlačionica je ponovo “eksplodirala” nakon pobjede protiv Engleske, ali s obzirom na napore teško je bilo i slaviti.

– Bilo je veliko slavlje nakon utakmice, ali bili smo svi toliko iscrpljeni da nije bilo lako ni slaviti, Nismo još svjesni što smo postigli. Tek kada se vratimo u Hrvatsku i vidimo slavlje, ljude i taj ponos, onda će nam početi dolaziti u glavu što smo napravili. Drago nam je da se ljudi vesele i žive za pobjede reprezentacije, ustvrdio je Bradarić koji se nakon utakmice na svom Instagram profilu pohvalio zajedničkom slikom sa Zvonimirom Bobanom.

– Nisam imao prije situaciju da ga vidim. Bila je to za mene velika čast, zbog njega sam počeo igrati nogomet, zavolio Milan i gledao svaku utakmicu, rekao je Bradarić.

I dok su Vatreni 1998. na putu do sjajne brončane medalje uglavnom samo mogli čuti ili sporadično vidjeti što se događa u Hrvatskoj, moderna tehnologija pobrinula se da reprezentativci budu itekako svjesni što se događa u Hrvatskoj.

– Vidjeli smo videa slavlja, stalno dolaze informacije, mislim da u Hrvatskoj još nikad nije vladala ovakva euforija. Hvala svima u Hrvatskoj, hvala Rijeci, gradu i klubu na podršci. Drago nam je zbog toga, svi jedva čekamo finale. Želimo osvojiti trofej svjetskog prvaka, donijeti ga u Hrvatsku pa da bude nezapamćeno slavlje, zaključio je Filip Bradarić.

Previous articlePrepoznajete li kradljivice iz busa?
Next articleRijeka pobijedila i Luton

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here