Home Top Vijest Filmska potjera u centru grada

Filmska potjera u centru grada

114
0

Nesvakidašnja policijska potjera u središtu Rijeke jutros oko 9 sati iznenadila je i uznemirila Riječane. Glavnom gradskom prometnicom, a potom i rivom bjesomučno je jurio crni BMW, a u stopu ga je pod rotacijskim svjetlom slijedio policijski automobil. Kada se činilo da će policajci sustići bjegunce u BMW-u, oni su na rivi uz škripu kočnica udarili u ogradu, vozilom napravili puni krug i nastavili bijeg. Za njima je ostao miris spaljene gume i zaglušujući zvuk policijskih sirena.

Potraga je nastavljena iako je bjeguncu pukla guma na kotaču pa je nastavio voziti samo na naplatku. Kada su ga konačno sustigli, uhićenje je bilo jednako dramatično kao i potjera. Policajci su vozača, mlađega tamnoputog muškarca, izvukli iz automobila, prislonili ga na vrata, pretražili te vezali lisičinama i priveli.

Zbunjeni građani komentirali su kako je potjera nalikovala prizoru iz akcijskih filmova, a glasnogovornica PU primorsko-goranske Marjana Kulaš kaže da je OKC javio kako je riječ o potjeri za vozačima koji se nisu zaustavili tijekom rutinske kontrole. Pregledano je vozilo koje je potom prevezeno u policiju na dodatne provjere. Očevid je potrajao duže vrijeme.

Neslužbeno se pak dozaje da je riječ o opsežnoj akciji koja se provodi na razini države i kojom rukovodi operativa Ravnateljstva MUP-a te da uhićenja i potjera ima više. Inače, danas se u Rijeci očekuju petorica osumnjičenih za trgovanje kokainom u akciji Tropicana o kojoj je policija jučer izvijestila javnost. (večernji list)

Previous articleRijeka KVIG u drugom krugu Lige prvakinja!
Next articleOpatijska Akcija mladih izlazi s kandidaturom za gradonačelnika Opatije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here