Home Mozaik Fort Punta Christo lansirne zabave u Harteri

Fort Punta Christo lansirne zabave u Harteri

1311
0

fort punta christo-hartera-plakatU petak, 29. svibnja s početkom u 22 h, kolektiv RiRootz, u suradnji s Pozitivnim Ritmom, u prostorima bivše tvornice Hartera, sprema Fort Punta Christo lansirnu zabavu na dva floora, sa dva soundsystema i selektorima koji će vas rasplesati sa svojim izborom dub/reggae/jungle/d’n’b glazbe. Napominjemo kako ovom prilikom zabava i ples traju do jutarnjih sati, točnije 10 sati u subotnje jutro.

Glavni akteri ove soundsystem i dub/reggae večeri su gosti iz Italije Imperial Sound Army (IT), kao i riječkoj publici već dobro poznati selektori iz BiH Zenicafaria te pulski Munchies Sound. Na drugom flooru, za jungle i d’n’b selekciju, zaduženi će bit FleCK (GR, Serial Killaz/Kings Hi Fi) i Sheco (Pu, Seasplash/Showcase), na soundsytemu Seasplash ekipe.

DUB HALL:
DAN I – IMPERIAL SOUND ARMY (IT)
Producent i soundsystem operater sa sjevera Italije Dan I osnovao je Imperial Sound Army 2000. godine i Imperial Roots Records label osnovan 2005. godine. Jedan je od utjecajnijih lica na svjetskoj dub i soundsystem sceni. Surađivao je sa svim najvažnijim imenima i artistima unutar žanra. Njegova glazba može se pronaći na velikom broju 12”,10” i 7” vinila kojima raspolažu svi važniji dub vendori. Od kraja 2013. godine putuje sa svojim 30 kW ručno rađenim soundsystemom koji zvuči i izgleda spektakularno.
www.imperialsoundarmy.com

ZENICAFARIA (BiH)
Zenicafaria Sound je skupina prijatelja, zaljubljenika u dub i sound system kulturu čije selekcije su uglavnom orijentirane na roots/uk/stepper dub. Kolektiv je nastao 2010. godine u Zenici, i prve aktivnosti su se odnosile na organiziranje slušaona i koncerata u gradu. Put ih je do sada vodio na razne lokacije širom bivše države te su surađivali s najvažnijim artistima iz regije. Danas unutar crew-a djeluju Bussy Baldhead (MC i perkusije), Ardubah Warrior i Mustache Bwoy (selektori), te dub dijaspora DJ VZA.
https://www.facebook.com/ZenicafariaSound?fref=ts

MUNCHIES SOUND (Pu)
Munchies je novonastali pulski SoundSystem stvoren krajem 2013. kada Filip i Zoki otkrivaju svoju zajedničku strast prema Dub kulturi. Nakon sto su se naoružali hrpom ploča, odlučuju stvoriti svoj sound, uz pomoć Warrior Chargea i Rockers Dub Mastersa, kako bi proširili dub kulturu i vibracije u Istri i okolici. Vuku inspiraciju iz UK steppas i digital dub-a. Iako su mladi obećavaju jake bass frekvencije koje će istjerati sve negativne misli iz vašeg uma.
https://www.facebook.com/pages/Munchies-Sound-System/545923832180499

JUNGLE ROOM (powered by Seasplash Sound):

FLeCK (GR, Serial Killaz /Kings Hi Fi)
FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground acene i clan Kings Hi Fi crewa.
Svoj producentski put počeo je ranih 90tih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. 2009. je izbacio debitantski album „iDub Musei“, i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja. Njegova glazba može se okarakterizirati kao snažna roots reggae i dub glazba pomješana sa jungle breakovima i masnim bassom. Surađivao je, pisao glazbu i remixao trake za artiste kao što su Zion Train, Nanci Correia, Clinton Sly, Ancient Astronauts, Fitta Warri, King Bracket, I-lodica, Jonas McCLoud, Bay B Kane, Roommate, Demolition Man, Se Fire, Sisyphos, Parly B, Ed West, Tenja i mnogi drugi.
http://www.serialkillaz.co.uk/fleck/

SHECO (Pu, Seasplash/Showcase)
Pulski DJ koji se mixanjem bavi od kraja 2010. godine. Član je Seasplash Crewa, te sudjeluje u organizaciji Showcase partyja gdje nastupaju mnogi afirmirani i neafirmirani DJ¬i. U njegovim setovima prevladavaju d’n’b i jungle, a uz nastupe na lokalnim partyjima te na festivalima Seasplash, Outlook, Trnfest, bilježi brojne nastupe u Zagrebu, Rijeci, Trstu, Ljubljani, itd.

Za ulaz će biti potrebno izdvojiti 20/30/40 kn, ovisno o vremenu dolaska posjetitelja:
22:00-00:00 -> 30kn
00:00-05:00 -> 40kn
05:00-10:00 -> 20kn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here