Home Vijesti Forza Fiume – dobrodošao Volpi!

Forza Fiume – dobrodošao Volpi!

2568
11

Današnji dan ući će u povijest riječkog, ali i hrvatskoga nogometa. Prema neslužbenim informacijama koje prenosi Radio Rijeka jutros su dogovoreni i posljednji detalji sporazuma o ulaganju u HNK Rijeku. Volpi je u pratnji suradnika u podne prošetao Korzom zaogrnut šalom NK Rijeke, a sporazum formalno potpisao s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom u zgradi gradskoga poglavarstva .


Gabriele Volpi

Prema tom sporazumu, Fondacija Social Sport, u vlasništvu Volpijeve tvrtke Orlean Invest, odmah će uložiti oko dva milijuna eura kojima će se pokriti dugovanja prema sadašnjim i bivšim igračima te zaposlenicima, ali i osigurati dodatna sredstva za daljnje nesmetano poslovanje kluba.

Sporazum će vrijediti tri godine, a u međuvremenu će se završetkom preoblikovanja ova ulaganja pretvoriti u vlasnički udio. Klub će voditi novi predsjednik Damir Mišković i izvršni dopredsjednik Robert Komen.

Previous articleTrasa Međunarodne karnevalske povorke
Next articleLinić najavio povlačenje odluke o imenovanjima nepravomoćno osuđenih u NO pa se predomislio

11 COMMENTS

  1. podržavam Volpija, podržavam novu Rijeku al ne podržavam italijanizaciju Rijeke. Želite pričat talijanski, slobodno preko grane gospodo.

  2. oppps, i ja se protivim italijanizaciji Fiume! neka se gospodin volpi lijepo promjeni ime u Gabrijel Lisjak, pa onda moze tu kupovati i raditi, kao sto su napravili braca Branchetta, Giovanni Ciotta i ostali veliki rijecki hrvati.

    e i jos nesto, da vise ne vidim ove fasiste iz Armade (a da se lijepo preimenujemo u Vojska, draga gospodo? niste niti u italiji niti u spanjolskoj!) sa nekim trasparentima Forza Fiume! ima biti samo Naprijed Rijeka!

  3. di je administrator ??? zaste se ovaj kuharic ne makne sa foruma ??? odi doma kuhat !!!! FORZA FIUME !!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here