Mozaik

FOTO: Modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

FOTO: Modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

Modna manifestacija CITY 45 20 odvija se u sklopu Ljeta na Gradini, a peto izdanje na sam vrh Rijeke donijelo je spoj mode, ljepote i umjetnosti. Svoje su najnovije kolekcije predstavile Hunić Design Sisters, Ingrid Rojc Design, Showrooom Antonela i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke čiji je izlazak pratila popularna trgovina Borša iz Rijeke.
Posebnost manifestacije je tematska haljina koja se svake godine predstavi na Gradini, ove godine nadahnuta je riječkom kišom i motivom morčića, a izradila ju je dizajnerica Džana Ravlić sa svojim Sally timom, haljinu je oslikala Alma Art, a na reviji ju je predstavila Lana Gržetić uz plesnu točku Dance &fitness studia Trinity&co. Za besprijekoran izgled djevojaka pobrinuli su se beauty timovi studio ljepote Anais i IBeauty studio.
Reviju su uz riječke manekenke nosile i stvarne žene, predstavile su riječki butik CRO DESIGN STUDIO, uz pjesmu iz filma The Showman, poruka je bila jasna: voljeti sebe, voljeti različitost, voljeti ljepotu koju imamo u sebi. One su Kristina Pilko Demirkian, Ivana Popović, Ardiana Kajtazi, Ana i Nina Jugo, Snježana Šegon Krolo i Maris Krolo, Ivana i Antonela Grabar.
Glasom je svih oduševila Lucija Stipanović koja je prvotno pobijedila u talent showu ZTC-a, a nakon toga ponijela je i veliku pobjedu u natjecanju RTL-ova zvjezdica! Trenutak koji će se dugo pamtiti je nastup mješovitog pjevačkog zbora GIMPL, zbor je izveo Ameno uz klavirsku pratnju te pružio prekrasne emocije ove posebne večeri pod zvijezdama Kvarnera. Prisutne je kroz program vodila Ana Černjul, goste su dočekala Pehlinska gospoda, a peto izdanje manifestacije na kraju je uz tortu dobilo najslađi kraj.
Sljedeće što posjetitelje Trsatske gradine očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je urnebesna predstava Muškarci.hr koja se održava u srijedu, 18. srpnja s početkom u 21.00 h. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te u sustavu mojekarte.hr.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

„Istria nobilissima“ (Plemenita Istra), veliki uspjeh riječkih umjetnika

spDecember 15, 2018

VIDEO: Time Out o Adventu u Rijeci

spDecember 14, 2018

Zbog kvara na grijanju otkazani programi u HNK Zajc

spDecember 14, 2018

Rijeka Advent: Gdje preko vikenda?

spDecember 13, 2018

Lista za Rijeku: Romolo Venucci zaslužuje gradski muzej

spDecember 13, 2018

‘Ljudi za ljude’: Sandi i Saša u subotu skupljaju slatkiše i poklone za braću bez roditelja!

spDecember 12, 2018

Festival kratkih filmova iz cijelog svijeta na 49. KRAF-u 2018. – Rijeka

spDecember 11, 2018

Noć HNK Rijeka: Rijeka je način života!

spDecember 11, 2018

Festival čokolade oduševio više od 10 tisuća posjetitelja

spDecember 9, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.