Mozaik

FOTO: Modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

FOTO: Modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

Modna manifestacija CITY 45 20 odvija se u sklopu Ljeta na Gradini, a peto izdanje na sam vrh Rijeke donijelo je spoj mode, ljepote i umjetnosti. Svoje su najnovije kolekcije predstavile Hunić Design Sisters, Ingrid Rojc Design, Showrooom Antonela i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke čiji je izlazak pratila popularna trgovina Borša iz Rijeke.
Posebnost manifestacije je tematska haljina koja se svake godine predstavi na Gradini, ove godine nadahnuta je riječkom kišom i motivom morčića, a izradila ju je dizajnerica Džana Ravlić sa svojim Sally timom, haljinu je oslikala Alma Art, a na reviji ju je predstavila Lana Gržetić uz plesnu točku Dance &fitness studia Trinity&co. Za besprijekoran izgled djevojaka pobrinuli su se beauty timovi studio ljepote Anais i IBeauty studio.
Reviju su uz riječke manekenke nosile i stvarne žene, predstavile su riječki butik CRO DESIGN STUDIO, uz pjesmu iz filma The Showman, poruka je bila jasna: voljeti sebe, voljeti različitost, voljeti ljepotu koju imamo u sebi. One su Kristina Pilko Demirkian, Ivana Popović, Ardiana Kajtazi, Ana i Nina Jugo, Snježana Šegon Krolo i Maris Krolo, Ivana i Antonela Grabar.
Glasom je svih oduševila Lucija Stipanović koja je prvotno pobijedila u talent showu ZTC-a, a nakon toga ponijela je i veliku pobjedu u natjecanju RTL-ova zvjezdica! Trenutak koji će se dugo pamtiti je nastup mješovitog pjevačkog zbora GIMPL, zbor je izveo Ameno uz klavirsku pratnju te pružio prekrasne emocije ove posebne večeri pod zvijezdama Kvarnera. Prisutne je kroz program vodila Ana Černjul, goste su dočekala Pehlinska gospoda, a peto izdanje manifestacije na kraju je uz tortu dobilo najslađi kraj.
Sljedeće što posjetitelje Trsatske gradine očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je urnebesna predstava Muškarci.hr koja se održava u srijedu, 18. srpnja s početkom u 21.00 h. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te u sustavu mojekarte.hr.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Završen je 10. Student Day Festival: Vatra, Urban, Edo Maajka i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

spMay 19, 2019

‘Leica format’: Najbolja predstava hrvatske drame od ‘Vježbanja života’?

spMay 19, 2019

Bare i Majke sinoć zapalili crne ovce u Baški

spMay 18, 2019

Rudimental sinoć ‘zaludio’ riječku publiku, večeras na SDF-u nastupaju Edo Maajka, Urban, Vatra i DJ Darius Syrossian

spMay 18, 2019

Kreće spektakularni koncertni program Student Day Festivala: Večeras Rudimental, TBF, Krešo Bengalka i drugi

spMay 17, 2019

‘Leica format’: Ljubavna priča Daše Drndić i Rijeke (FOTO)

spMay 15, 2019

Trst i Rijeka 2020. zajedno u znanosti i kulturi

spMay 15, 2019

FOTO: Na Koblerovom trgu otkrivene ploče s povijesnim nazivima ulica

spMay 13, 2019

Vratila se Iva: Pješice zaokružila cijeli Krk!

spMay 13, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.