Mozaik

FOTO: Modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

FOTO: Modna manifestacija CITY 45 20 – spoj mode, ljepote i umjetnosti na vrhu Rijeke!

Modna manifestacija CITY 45 20 odvija se u sklopu Ljeta na Gradini, a peto izdanje na sam vrh Rijeke donijelo je spoj mode, ljepote i umjetnosti. Svoje su najnovije kolekcije predstavile Hunić Design Sisters, Ingrid Rojc Design, Showrooom Antonela i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke čiji je izlazak pratila popularna trgovina Borša iz Rijeke.
Posebnost manifestacije je tematska haljina koja se svake godine predstavi na Gradini, ove godine nadahnuta je riječkom kišom i motivom morčića, a izradila ju je dizajnerica Džana Ravlić sa svojim Sally timom, haljinu je oslikala Alma Art, a na reviji ju je predstavila Lana Gržetić uz plesnu točku Dance &fitness studia Trinity&co. Za besprijekoran izgled djevojaka pobrinuli su se beauty timovi studio ljepote Anais i IBeauty studio.
Reviju su uz riječke manekenke nosile i stvarne žene, predstavile su riječki butik CRO DESIGN STUDIO, uz pjesmu iz filma The Showman, poruka je bila jasna: voljeti sebe, voljeti različitost, voljeti ljepotu koju imamo u sebi. One su Kristina Pilko Demirkian, Ivana Popović, Ardiana Kajtazi, Ana i Nina Jugo, Snježana Šegon Krolo i Maris Krolo, Ivana i Antonela Grabar.
Glasom je svih oduševila Lucija Stipanović koja je prvotno pobijedila u talent showu ZTC-a, a nakon toga ponijela je i veliku pobjedu u natjecanju RTL-ova zvjezdica! Trenutak koji će se dugo pamtiti je nastup mješovitog pjevačkog zbora GIMPL, zbor je izveo Ameno uz klavirsku pratnju te pružio prekrasne emocije ove posebne večeri pod zvijezdama Kvarnera. Prisutne je kroz program vodila Ana Černjul, goste su dočekala Pehlinska gospoda, a peto izdanje manifestacije na kraju je uz tortu dobilo najslađi kraj.
Sljedeće što posjetitelje Trsatske gradine očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je urnebesna predstava Muškarci.hr koja se održava u srijedu, 18. srpnja s početkom u 21.00 h. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te u sustavu mojekarte.hr.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Rijeka sreće – lampionima do glazbala

spMarch 18, 2019

Znanstveni skup 300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom

spMarch 18, 2019

Trgovačka i tekstilna škola u Rijeci najbolja u kategoriji Videorad!

spMarch 15, 2019

Pituri nemaju sjećanja: Punokrvna komedija nobelovca Darija Foa (FOTO)

spMarch 15, 2019

Riječki NORD na istočno-europskoj turneji

spMarch 15, 2019

Matko Jelavić Obersnela optužio da ga je raspizdio, ovaj mu nije ostao dužan!

spMarch 14, 2019

Znanstveni skup povodom 300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom

spMarch 14, 2019

Rijeka EPK 2020 se u Beogradu predstavlja uz ‘Mile voli disko’

spMarch 14, 2019

Uspjeh učenika Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci

spMarch 13, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.