Najnovije

FOTO: Počeo Student Day Festival

FOTO: Počeo Student Day Festival

Student Day Festival 2012. godine započeo je u petak otvorenjem i preuzimanjem ključeva od Grada Rijeke. Tim činom studenti uzimaju Grad u svoje ruke, te sljedeća dva dana organiziraju cijeli niz edukativno-informativnih ali i popularno-zabavnih događaja. Tako su već u petak počela sportska natjecanja i prezentacije udruga. Upriličena je i revijalna utakmica između čelništva Grada i Sveučilišta u kojoj je Grad pobijedio rezultatom 3:0. Danas se u gradu nastavljaju sportska natjecanja i počinje sajam stipendija.


foto: andrej turina

Cijeli Student Day Festival završava spektaklom, koji se iz samog centra Grada seli na Gat Karoline Riječke, gdje će svoj nastup održati Losing Focus, Disco’n’action, Marčelo&Filteri, Let 3, TBF, te odlični Freemasonsi. Očekuju Vas vrhunska zabava i nezaboravno iskustvo odličnih prezentacija, predavanja, koncerata, a sve to u idiličnog okruženju primorsko-goranskog kraja.

Midas

View Comments (4)

4 Comments

 1. ri-penzić

  June 2, 2012 at 09:13

  Dragi studenti bilo bi bolje da malo razmišljate o ovoj groznoj sadašnjosti i uzmete stvar u svoje ruke umjesto da tvorcima ovog jada plešete zumbu ko ciganu medvjedi.

 2. barby

  June 2, 2012 at 11:20

  Dragi penziću, studeni su itekako svjesni što se događa oko njih. I s njima. To nije razlog da se ne zabavljaju . Ne znam u kojem su trenutku ljudima počeli smetati osobe s osmjehom na licu koje organiziraju zabavu, ne samo za sebe, nego i sve ostale sugrađane. Umjesto da prigovarate, pridružite im se… Nema zla u tome.

 3. perkele

  June 2, 2012 at 11:48

  ri-penzić, kao student dajem ti za pravo 🙂

 4. ri-penzić

  June 2, 2012 at 14:36

  Sa osmijehom na licu sam ja 64.ušao u Torpedo kao mladi inženjer,uz stisak ruke partijskog rukovodioca jednog od onih zbog kojih su nam sinovi završili u ratu, a sa osmijehom na licu prevaranta koji je smireno izgovarao; sve će biti u redu, izašao iz Torpeda četrdeset godna kasnije.Pridružiti ću se ja njima draga barby,pridružiti sa vilama u rukama,plešući zumbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Najnovije

Korodiranje limova dodatno poskupilo obnovu broda Galeb

spApril 16, 2019

Od danas opet skuplje gorivo!

spApril 15, 2019

‘Zašto Rijeka ima najgore organiziran maraton?’

spApril 14, 2019

Needcompany: Svjetska kazališna atrakcija sutra u Zajcu

spMarch 23, 2019

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

spMarch 23, 2019

Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali

spMarch 19, 2019

Armada navijala u Zaprešiću ali uz uvrede Miškoviću

spFebruary 10, 2019

The Most Frequant Problems With Business Impair Store Disclosed

vinkoJanuary 26, 2019

OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

spJanuary 25, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.