Home Sport FOTO: Primorje potopilo Šibenik

FOTO: Primorje potopilo Šibenik

2534
0

U prvom kolu Triglav Jadranske lige Primorje EB je očekivano savladalo goste iz Šibenika, ne dopustivši nikakvo iznenađenje. Primorjašima je to bilo dobro „zagrijavanje“ i dobar ulazak u natjecateljsku sezonu, od koje se očekuje borba za trofeje na svim frontovima. Rezultat prve četvrtine (10-2) jasno ukazuje na razliku u kvaliteti, ali i na ozbiljnost kojom su Riječani ušli u susret, ne prepustivši ništa slučaju. Golijadu za Primorje EB, koje je nastupilo bez lijevorukog Javiera Garcie (bolovi u lijevom ramenu) otvorio je Sandro Sukno, koji je odmah pokazao da je vrhunski igrač. Nakon toga, Šibenčani jednostavno nisu znali odakle im prijeti opasnost. Najubojitije oružje Asićeve momčadi bio je kontranapad i da nije u drugom dijelu utakmice popustila koncentracija domaćih igrača, rezultat je mogao biti puno katastrofalniji za Šibenčane. Pravi izazovi tek dolaze…

Razloga za slatko veselje imali su i svi klinci – pokrovitelj kluba Zvečevo ih je darivao Mikado KIDS čokoladama, a imalu su priliku i upoznati i fotografirati se sa prvotimcem Primorja Nikolom Frankovićem.


foto: andrej turina

PRIMORJE EB – ŠIBENIK 24-5
(10-2, 5-1, 3-1, 6-1)
PRIMORJE EB: Vićan (3 obrane), Obradović 4, Paškvalin 1, Krapić 1, De. Varga 3, Sukno 4, Muslim 2, Jelača, Da. Varga, Barać 1, Šetka 4, Peroš 2, Car (2 obrane), Buljubašić 2. Tr.: Ivan Asić.
ŠIBENIK: Sučić (10 obrana), Erak, Rončević, Perić, Petković, Bašić 1, Vlahović, Bulat, Seferović, Sabioni 3, Nimac, Španja 1, Jukić, Špraga. Tr.: Denis Šupe.
SUCI: Goran Gavrilović (Zagreb) i Andrej Laginja (Koper). Delegat: Alen Pešušić.
Bazen na Kantridi, gledatelja 400
Osobne greške: Primorje EB 5, Šibenik 7.
3 osobne greške: –
Igrač više: Primorje EB 7/5, Šibenik 5/1
Peterci: Primorje 0 (0), Šibenik 0 (0).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here