Home Mozaik FOTO: Tower centar proslavio 6. rođendan

FOTO: Tower centar proslavio 6. rođendan

2122
0

Uz očekivanu rođendansku tortu i bezalkoholne koktele za sve svoje posjetitelje, poznati riječki shopping centar Tower Centar Rijeka proslavio je svoj 6. rođendan. Na shopping katovima rođendansko slavlje obilježila je
spektakularna modna revija Juraj Zigman, jednog od najintrigantnijih domaćih dizajnera, koji je tom prigodom odjenuo modele u najnoviji asortiman proizvoda iz kolekcije brandova koji se nalaze u Tower Centru Rijeka. Vrhunac ovog modnog događanja bili su i Zigmanovi neodoljivi outfiti iz njegove autorske kolekcije za jesen/zimu 2012., posljednje koja je predstavljena na Cro A Porteru i kojom je ovaj talentirani Riječanin pokazao svoj novi, urbani styling.

U koncertnom dijelu atmosferu je dodatno zagrijao glazbeni nastup četiri domaće glazbene dive. Naime, na sceni Tower Centra Rijeka koncert je održala glazbena skupina Three Ladies, koju čine afirmirane domaće pjevačice povezane sličnim glazbenim izričajem – bivša divasica Maja Vučić, Ivana Radovniković i Branka Delić, nekadašnja pjevačica grupe „Neki to vole vruće“. Koncert je oduševio i najzahtjevniju publiku jer je uz vrhunsko muziciranje i interpretaciju, repertoar bio sačinjen od probranih bezvremenskih stranih i domaćih pjesama. Svaka od pjevačica izvodila je svoj repertoar i ono što je zanimljivo jest da je svaki bio stilski drugačiji, a opet dovoljno pjevan i atraktivan za publiku. Skupini 3 Ladies pridružila se na kraju i Sanja Doležal, koja je publici pružila podsjetnik na nezaboravne glazbene hitove Novih fosila. U tom zadnjem dijelu koncerta sve su 4 dive nastupile zajedno i četveroglasno su izvodile pjesme Novih fosila,Sexy cool grupe Divas ,poznate svjetske hitove, kao i božićne pjesme prigodne za ovo predblagdansko vrijeme.

Slavljenička večer zaključena je izvlačenjem glavne nagrade drugog kola nagradne igre „U Tower Centru Rijeka Kia Sportage na tebe čeka“ i proglašenjem dobitnika nove Kia Sportage, a tijekom cijele slavljeničke večeri kupci su mogli uživati u najpovoljnijoj kupnji u gradu zahvaljujući Late night shoppingu u kojem su popusti za kupnju po trgovinama bili između 10% i 70%.

Tower Centar Rijeka raspolaže sa više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojem se nalaze više od 150 trgovina i osam megastora. Trgovačka galerija prostire se na pet katova elegantnog i funkcionalnog je prostora u kojem se može pronaći veliki izbor odjeće i obuće i modnih dodataka poznatih svjetskih marki, sportske opreme, bogata ponuda bijele tehnike i namještaja, ljekarna i gift shopovi, te banka i mjenjačnica.

Tower Center Rijeka je jedan od najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj. Centar tijekom godine posjeti oko 6 milijuna posjetitelja iz Rijeke i regije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here