Home Vijesti Fred Matić o klečavcima: Ako imaju problema, postoji masturbacija

Fred Matić o klečavcima: Ako imaju problema, postoji masturbacija

125
0

Prva subota u mjesecu već je šesti put zaredom dan kada Zagrepčani na Trgu bana Jelačića mogu vidjeti muškarce koji kleče i mole krunicu. Riječ je o okupljanju ekstremnih katolika, njih nekoliko desetaka, koji se okupljaju i dogovaraju kroz više udruga.

I danas je u tijeku protuprosvjed udruge Domino. Prosvjednici nose transparent s natpisom “Za raskid vatikanskih ugovora”. Prosvjed su nazvali “Tiha misa”. S njima je i ovaj put europarlamentarac Fred Matić.

“Nosit ćemo ruže pred kip Marije Jurić Zagorke, nosile bismo ih i bez sramotnog HRT-ovog priloga. Do danas nismo dobili razlog zašto se to emitiralo. Kako se ženi, bilo kojoj ženi, pogotovo Mariji Jurić Zagorki, može tako nešto raditi”, rekla je protuprosvjednica. “Osuđujem medijsku kuću koja je to odlučila pustiti”, dodala je.

“Nitko nema ništa protiv da ljudi mole. Ali moli se za ljubav, mir, oprost. Oni mole za stvari za koje smo mislili da smo ih ostavili nekoliko stoljeća iza nas. To izaziva jezu kod normalnih građana. Ovo je povratak u srednji vijek. To je agenda koja im neće proći”, rekao je za Index Fred Matić.

“Ovo su marginalci. Od 90-ih smo se borili da uđemo u Europu, nismo se sigurno borili za povratak u srednji vijek. Ovo za što se oni mole nema nigdje u Bibliji, toga samo ima u srednjem vijeku. Čedno odijevanje? Tko si ti da meni određuješ što ću nositi? Mini suknja nije poziv na silovanje”, dodao je.

“Ako imaš hormonalnih problema – postoji izraz koji se zove masturbiranje. Moraju i to znati, ali njihovi organizatori su protiv toga. Moraju naći načine da obuzdaju svoje hormone”, zaključio je.

Previous articleAnte Erceg se ispričao nakon utakmice, mogao bi dobiti najveću kaznu u povijesti HNL-a!
Next articleĐokoviću zabranjen ulaz u Sjedinjene Američke Države

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here