Home Vijesti Glas Ladonje umjesto u Novom listu završio u Glasu Istre

Glas Ladonje umjesto u Novom listu završio u Glasu Istre

864
0

U jučerašnju tiražu Glasa Istre greškom riječke tiskare umetnuto je glasilo udruge Ladonja Glas Ladonje, zbog čega je u današnjem broju ovog istarskog dnevnika objavljena isprika. S nadnaslovom ‘Isprika Novog lista’ i naslovom ‘Glas Ladonje greškom u Glasu Istre’ pojašnjava se da je do umetanja došlo greškom u noćnoj tiskari. – Ako smo ovom nenamjernom greškom stvorili bilo kome od čitatelja, uprave i redakcije Glasa Istre neugodnu situaciju, na tom se najiskrenije ispričavamo, stoji u isprici koju potpisuje Tiskara Novi list.


Glas Ladonje objavljen u krivim novinama

Posljednji broj Glasa Ladonje tiskan je u 80 tisuća primjeraka, od kojih dio dijele članovi Ladonje, dio je umetnut u novine 24 sata za područje Istre, a dio je trebao ići u Novi list, za područje Primorsko-goranske županije.

U pregovorima o umetanju Glasa Ladonje u Glas Istre, uprava je odbila ovaj poslovni angažman navodno težak 20-ak tisuća kuna. Kad se jučer ispostavilo da je Glas Ladonje greškom ipak završio u Glasu Istre, prodavačice na kioscima dobile su oko 9 sati nalog da ga uklone iz novina, zbog čega je dio naklade glasila ove istarske oporbene snage ipak završio kod čitatelja Glasa Istre. Portal Ipress međutim podsjeća kako se, ne tako davno i ne samo jedan put, u ovom istarskom dnevniku mogao pronaći kalendar IDS-a u obliku koze, javlja portal iPress.

U Novom listu su grešku ispravili dan kasnije pa je planirana naklada Glasa Ladonje distribuirana u sklopu izdanja Novog lista u petak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here